Falcao Galatasaray'a transfer oldu! Falcao İstanbul'a Ne Zaman Gelecek

Galatasaray yıldız golcüsü Radamel Falcao'ya kavuşuyor! Falcao resmen Galatasaray'da! Monaco ile bonservis görüşmeleri de tamamlandı ve Cimbom Falcao'yu İstanbul'a getiriyor. Falcao transferinin detaylarını haberimizde hazırladık...

Falcao Galatasaray'a transfer oldu! Falcao İstanbul'a Ne Zaman Gelecek
Yayın Tarihi: 1.08.2019 12:34:00

Radamel Falcao resmen Galatasaray'da! Cimbom uzun süredir peşinde olduğu Kolombiyalı forvet oyuncusu Radamel Falcao'ya kavuşuyor... Kolombiyalı ile anlaşma tamam! Monaco'nun yıldız golcüsü Radamel Falcao ile Galatasaray arasında 3 yıllık sözleşme konusunda anlaşıldı. Oyuncunun kulübü Monaco ile bonservis konusunda da anlaşma tamam! Monaco, yıldız golcü için 3 milyon euroluk bonservis talebinden vazgeçti ve transfer bonservissiz şekilde tamamlandı! 

RADAMEL FALCAO GALATASARAY'A GELİYOR! 

Galatasaray, Diagne'nin Al-Rayyan'a 13 milyon euroya satılmasının ardından Radamel Falcao transferini açıklayacak. Suudi Arabistan kulübü Al Rayyan ile Diagne konusunda görüşmeler sürüyor. FFP kıskacından kurtulmak ve Radamel Falcao'yu transfer edebilmek için Diagne'nin satışına ihtiyaç duyan Cimbom, bu yüzden Falcao transferini açıklamıyor. 

FALCAO'YA 3 YILLIK SÖZLEŞME 

Radamel Falcao, Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak! 33 yaşındaki Kolombiyalı golcü Galatasaray'dan yıllık 5,5 milyon euro garanti ücret kazanacak. Ayrıca sözleşmedeki bonuslarla birlikte Falcao'nun yıllığı 7 milyon euroya gelecek. Sonuç olarak Falcao'nun Galatasaray'a 3 yıllık maliyeti 21 milyon euro! 


FALCAO TRANSFERİNDE NEF SPONSPOR OLDU

Falcao transferinde Nef firmasının sponsor olması ve Radamel Falcao'nun yıllık ücretinin 1,5 milyon euroluk kısmını karşılaması bekleniyor. İddialara göre Galatasaray, Falcao'ya yıllık 4 milyon euro ödeme yapacakken, Nef, kalan 1,5 milyon euroyu sponsor olarak karşılayacak.

FALCAO NE ZAMAN İSTANBUL'A GELECEK?

Falcao transferi konusunda Monaco ile de anlaşma tamam. Monaco'da yıllık 9 milyon euro kazanan Falcao, büyük bir külfet oluşturduğundan Monaco kulübü yıldız oyuncuyu bırakmaya razı. Galatasaray'dan ilk etapta 3 milyon euro bonservis isteyen Monaco, menajer Ahmet Bulut'la görüşmeler sonucu bonservis bedeli talebinden vazgeçti. Falcao bonservissiz olarak gelecek.

Falcao'nun Diagne transferinin ardından önümüzdeki hafta sonuna doğru açıklanması ve ilerleyen günlerde İstanbul'a gelerek Galatasaray için sağlık kontrollerinden geçmesi bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR