Falcao Galatasaray'da! Josef de Souza ve Falcao Galatasaray'da Görüşürüz Dediler!

Galatasaray'da transfer gündemi yoğun şekilde sürüyor! Cimbom Falcao ve Josef de Souza transferlerini bitirecek! Kolombiyalı forvet Falcao'nun Galatasaray'a transferinde büyük aşama katedildi. Brezilyalı Josef de Galatasaray'da!

Falcao Galatasaray'da! Josef de Souza ve Falcao Galatasaray'da Görüşürüz Dediler!
Yayın Tarihi: 26.07.2019 17:10:00

Galatasaray transferde bombaları peşi sıra patlatacak! Orta saha için arayışlarını sürdüren Galatasaray, Banega'nın çıkmaza girmesinin ardından Al Ahli'de oynayan Fenerbahçe'nin eski orta sahası Josef de Souza'yı transfer etmeyi planlıyor! Josef de Souza transfer görüşmeleri için an itibariyle İstanbul'da! Öbür taraftan Josef'in Falcao'nun fotoğrafına yorumu Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı!

Josef de Souza, tatilde olan Radamel Falcao'nun instagram paylaşımının altına "Görüşürüz" yazdı! Bu mesaj Josef ve Radamel Falcao Galatasaray'da! iddialarını güçlendirdi! Galatasaray'ın 2 transfer hedefinin instagram yorumları sosyal medyayı salladı! 

Josef Falcao'ya Görüşürüz dedi Josef Falcao Galatasaray'da! 




Halen daha tatiline devam eden 33 yaşındaki Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'nun fotoğrafına "Görüşürüz arkadaşım." yazan Josef de Souza, sosyal medyayı salladı! Sosyal medyada Galatasaray taraftarları, Josef ve Falcao Galatasaray'da cümlelerini kurmaya başladı! 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR