Falcao Geliyor Radamel Falcao'dan Cimbombom Yorumu Sosyal Medyayı salladı

Galatasaray'ın transfer etmeye çalıştığı Kolombiyalı forvet Radamel Falcao, Galatasaray'ın dün akşamki Süper Kupa galibiyetinin ardından instagram hesabından Cimbombom yorumunda bulundu! Muslera'nın fotoğrafına "Cimbombom" yorumu yazan Falcao sosyal medyayı salladı!

Falcao Geliyor Radamel Falcao'dan Cimbombom Yorumu Sosyal Medyayı salladı
Yayın Tarihi: 8.08.2019 10:56:00

Radamel Falcao transferinde sona yaklaşılıyor! Cimbom, Kolombiyalı golcü için masada ve her geçen gün yeni bir gelişme yaşanıyor! Dün akşam Galatasaray ile Akhisarspor arasında oynanan Süper Kupa final maçından sonra Muslera'nın zafer pozuna Falcao'dan yorum geldi! Falcao, Galatasaraylı futbolcuların yer aldığı "Zafer" fotoğrafına "Cimbombom" yorumunu yazdı, sosyal medya sallandı! 

Galatasaray'ın transfer etmek için yoğun uğraş verdiği Falcao, Muslera'yı instagramda takibe almıştı. Kaleci Fernando Muslera'nın paylaşımının altına "Cimbombom" yorumu yazan Radamel Falcao'ya cevap Ryan Donk'tan geldi. Donk, Falcao'nun yorumuna "gell Bir hafta sonra Sezon başlıyor." cevabını gönderdi! 



ABDÜRRAHİM ALBAYRAK'TA TAKİBE ALDI 


Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak'ta Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'yu instagramda takip etmeye başladı! Dün akşam yaşanan sosyal medya trafiği Galatasaraylılar'ı heyecanlandırmaya yetti. 

FALCAO NE ZAMAN GELECEK?

Kolombiyalı 33 yaşındaki forvet oyuncusu Radamel Falcao, Galatasaray'a gelmeyi çok istiyor! Kariyerinin son döneminde iyi bir sözleşme yapmak isteyen Kolombiyalı, Monaco'dan ayrılmak istiyor. Monaco kulübü ise iyi bir forvet bulmadan Falcao'yu göndermeye sıcak bakmıyor. 

Radamel Falcao transferinin önümüzdeki günlerde netlik kazanması ve Galatasaray'dan KAP açıklaması gelmesi bekleniyor. Menajerler Ahmet Bulut ve Jorge Mendes, Monaco'ya yeni bir forvet buldukları anda Falcao - Galatasaray transferi mutlu sona ulaşacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR