Fatih Altaylı Aziz Yıldırım'ın Seçilmesini İstiyor

Fatih Altaylı, yaptığı bir konuşmada, bir Galatasaray taraftarı olarak, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanlığına seçilmesini istediğini belirtti.

Fatih Altaylı Aziz Yıldırım'ın Seçilmesini İstiyor
Yayın Tarihi: 3.04.2018 11:41:00

Yorumcu Altaylı, Dursun Özbek ve Galatasaray'a ilişkin pek çok açıklamalarda bulundu. Altaylı, Galatasaray'ın eski başkanı Dursun Özbek'e sert sözler söyledi ve kulübe kasa kolaylığı yaptığı iddia edilen Dursun Özbek'i tefecilikle suçladı.

Eski başkan Dursun Özbek'in kulübe fatura kestiğini söyleyen Altaylı, "Bir Galatasaray Spor Kulübü Başkanı, görev yaptığı kulübe fatura keser mi? Böyle bir şey mümkün olabilir mi? Galatasaray bu kasa kolaylığını yaparken buraya gelerek ben kasa kolaylığı yapıyorum ama sizden faiz alırım dedi mi? Demedi! Dursun Özbek, Galatasaray'a karşı banka olmuş" dedi.

Özbek'e eleştirilerini sürdüren Fatih Altaylı, "Bize Florya'dan 120-130 M lira para gelecek. Bunlar evet hırsızlık değil ama hata, hata, hata... Bedelini Galatasaray ödüyor. Şimdi ben birini vursam da ölüyor, çarpsam da ölüyor. Yanlış iş yapanın bir daha bu işi yapmaması lazım." şeklinde konuştu.


Yorumcu Altaylı, "Dursun Özbek, kasa kolaylığı yapmamış ki faizli kredi vermiş. "Mustafa başkan, 'Temlikleri kaldırın' dediğinde Dursun başkan, 'Bankalar kaldırıyor mu?' dedi. O da dedi ki, 'Sen banka mısın?'. Buna herkes şahit. Bu suçtur, bunun bankacılıktaki adı tefeciliktir. Bundan acilen vazgeçmesi lazım. Yoksa başı belaya girer. Ben ispiyon etmem, sizin gibi körü körüne birini desteklemiyorum." diyerek Dursun Özbek'i tefecilikle suçladı.

Konu Fenerbahçe'de yapılacak kongreye gelince Aziz Yıldırım'ın devam etmesinin Fenerbahçe için olumsuz ancak diğer takım taraftarları için olumlu bir gelişme olacağını kaydetti ve oy hakkı olsaydı Aziz Yıldırım'a oy vereceğini söyledi.

Haziran ayında gerçekleşecek kongre ile ilgili açıklamalarda bulunan Altaylı, "Fenerbahçe'de birisi başkan adayı olacaksa; Aziz Yıldırım'ın "tamam ben bıraktım" demesini mi bekleyecek? Demokrasi bu mudur? Aziz Yıldırım 3 yıldır başkan olur ve 'bir dönem daha yapayım' der ve anlarım. Ama 20 yıldır başkansın! Üstelik sen kendin dedin "benim veliahdım Ali Koç'tur" diye. Veliahdın tahta gelmek için kralın ölmesini mi bekleyecek? Tabii ki çıkabilir. Ali Koç'a çıktı diye niye sinirleniyorsun. Çıkarsın düzgün bir yarış yapar, kazanırsan kazanırsın kaybedersen kaybedersin. Galatasaraylı olarak Aziz Yıldırım'ın devam etmesini isterim. Bir Galatasaraylı olarak oy hakkım olsa oyumu ona veririm." sözleriyle konuşmasını tamamladı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR