Fatih Terim'den Federasyona Tavır

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nin (TüFAD), Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) iş birliğiyle Antalya'da düzenlediği, Uluslararası Pro-Lisans Antrenör Gelişim Semineri dün başladı.Seminere oldukça geç gelen Fatih Terim, salona girmeden geri döndü.

Fatih Terim'den Federasyona Tavır
Yayın Tarihi: 9.01.2018 11:49:00

Seminere oldukça geç gelen Fatih Terim, yalnızca Mustafa DenizliYılmaz Vural ve Abdullah Avcı’yla bir araya geldi. Sadece fuar alanını dolaşan tecrübeli teknik adamın, birçok meslektaşının bulunduğu konuşma salonuna girmeyip etkinlikten ayrıldı.




Gazete Habertürk'ün haberine göre; geçtiğimiz yıllarda seminerde konuşmacı olarak yer alan fakat bu kez böyle bir davet almayan G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, birçok meslektaşının yer aldığı organizasyona oldukça geç katıldı. Antrenman nedeniyle geciktiği öğrenilen deneyimli teknik adam, sadece Yılmaz Vural ve Mustafa Denizli ile bir araya geldi. Terim, G.Saray'dan eski öğrencisi Ergün Penbe ve Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile de kısa süre görüştü.


Terim'in, ne Türkiye Futbol Federasyonu'ndan bir yetkiliyle ne de yerine göreve getirilen Mircea Lucescu'yla karşılaşmadan ayrılması dikkatlerden kaçmadı. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR