Fatih Terim'den son dakika Milli Takım açıklaması! Geliyor mu?

A Milli Futbol Takımı'mızın kötü futbolu sonrası sosyal medyada Fatih Terim sesleri yükselmişti. Terim'den açıklama geldi!

Fatih Terim'den son dakika Milli Takım açıklaması! Geliyor mu?
Yayın Tarihi: 9.09.2023 21:41:00

A Milli Futbol Takımı'mız dünn akşam Ermenistan karşısında kötü futbolu ile sosyal medyada büyük tepki gördü. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin de 1-1 sona eren Ermenistan maçı sonrası yaptığı açıklamada "En azından berabere bitti çok şükür" ifadeleri ise tepkileri iyice alevlendirdi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'mızın büyük başarısı sonrası A Milli Futbol Takımımızın kötü furbolu sosyal medyada büyük yankı buldu. Kötü futbol sonrası birde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Ermenistan maçı sonrası yaptığı açıklamada "En azından berabere bitti çok şükür" ifadeleri sosyal medyada tartışma yarattı.

Sosyal medyada birçok taraftarın diline yine İmparator Fatih Terim adı geldi. A Milli Takım’ın Ermenistan ile 1-1 beraber kaldığı maçın ardından sosyal medyada milli takımın kötü futbolu saç baş yoldurttu. Özellikle A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz’a dair sosyal medayda büyük bir tepki vardı. TFF Başkanı Büyükekşi bu eleştiriler için "Tabii konu bugün için Stefan Kuntz ama kaybettiysek tüm teknik ekip ve futbolcularımız ile beraber kaybettik. Kaybettik derken maçı kaybetmedik, iki puan kaybettik." diye konuştu.


"BİZ HEP KÖTÜ GÜNDE ÇAĞIRILIRIZ ZATEN"

Ermenistan karşısındaki kötü futbol ve alınan kötü skorun ardından taraftarlar sosyal medyada Fatih Terim seslerini yükseltti. Fatih Terim'in takımın başına geçmesini isteyen taraftarlar Terim'i TT yaptı. Geçtiğimiz gün 70. yaşını kutlayan Terim'in "Biz zaten hepn kötü günde çağırılırız" sözlerinden yapılan video editi Twitter'da pek çok kez paylaşıldı.

Fatih Terim'e yakın kaynaklardan alınan bilgilerde Terim'in her ne kadar böyle bir teklifi geri çevireceği söylense de imparatorun aslında yeniden futbolun havasını almak istediği öğrenildi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR