Fenerbahçe Bursaspor maçı ne zaman? Hangi kanalda?

Fenerbahçe Bursaspor hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Bursaspor maçını araştıran futbol severler Fenerbahçe Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Bursaspor maçı hangi kanalda? Sorularının yanıtını araştırıyor.

Fenerbahçe Bursaspor maçı ne zaman? Hangi kanalda?
Yayın Tarihi: 18.07.2019 00:15:00

Fenerbahçe ile Bursaspor hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Bursaspor hazırlık maçının detayları araştırılmaya başlandı. Futbol severler, yeni transferlerin de forma giyeceği Fenerbahçe Bursaspor hazırlık maçının saatini, yerini, kanalını öğrenmek istiyor. 

Geçtiğimiz sezonu kabus gibi geçiren Fenerbahçe, lige son haftalarda tutunmuş ve üst sıralara tırmanarak tam 6. sıraya yerleşmişti. Öte yandan Bursaspor küme düştü ve gelecek sezon Spor Toto 1. Ligde Süper Lig mücadelesi verecek. Fenerbahçe ve Bursaspor, sezon öncesi hazırlık maçında kozlarını paylaşıyor. 


FENERBAHÇE BURSASPOR MAÇI NE ZAMAN? HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Fenerbahçe Bursaspor hazırlık maçı 18 Temmuz Perşembe günü saat 18.30'da başlayacak. Can Bartu Tesisleri'nde oynanacak Fenerbahçe Bursaspor maçında, Ersun Yanal'ın yeni transferler Vedat Muriç, Garry Rodrigues ve Max Kruse gibi isimlere de şans vermesi bekleniyor. 

Fenerbahçe Bursaspor hazırlık maçının kanalı ise henüz belli değil. Geçtiğimiz gün Fenerbahçe yine bir hazırlık maçı yapmış ve Boluspor'u 2-0 yenmişti. Bu maç FB TV'den yayınlanmamıştı. Fenerbahçe Bursaspor maçının da FBTV'den yayınlanmaması bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR