Fenerbahçe Daniel Sturridge Transferini Bitiriyor! Son Dakika Sturridge Hamlesi!

Yeni sezon öncesi transferin son döneminde gaza basan Fenerbahçe, Liverpool'un eski yıldızı Daniel Sturridge'ı transfer ediyor! Galatasaray'ın Falcao transferine cevap vermek isteyen Fener, Sturridge ile görüşmeleri hızlandırdı! Fener'den son dakika Sturridge hamlesi...

Fenerbahçe Daniel Sturridge Transferini Bitiriyor! Son Dakika Sturridge Hamlesi!
Yayın Tarihi: 13.08.2019 11:21:00

Yeni sezon öncesi transferde gaza basan Fenerbahçe, ses getirecek bir transfere imza atmak üzere! Liverpool ile sözleşmesi biten ve şuanda "boşta" olup hiçbir kulüple anlaşmayan Dünyaca ünlü forvet oyuncusu Daniel Sturridge, Fenerbahçe ile masada! Fenerbahçe, Sturridge transferinde büyük yol kat etti!

Sturridge'in Fenerbahçe'ye transferinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor! Başkan Ali Koç, Galatasaray'ın Falcao transferine "cevap" mahiyetinde, büyük bir yıldızı takıma katmak için kolları sıvadı! Muriqi ve Kruse'nin yanı sıra bir 9 numaraya daha ihtiyacı olan Fenerbahçe, gündemine Liverpool ile sözleşmesi biten Daniel Sturridge'i aldı ve görüşmeler başladı! 


DANİEL STURRİDGE FENERBAHÇE'YE YAKIN! 

Ersun Yanal ve Damien Comolli'nin de onay verdiği Daniel Sturridge için şartlar zorlanıyor. Fenerbahçe, yıldız oyuncuya 3 yıllık sözleşme önerdi! İngiltere Premier Lig'de transfer sezonu bittiği için İngiliz takımlarına transferi mümkün olmayan Sturridge, Fenerbahçe'yi düşünmeye başladı. 

TRABZONSPOR İSTEDİ FENERBAHÇE ALIYOR
 

Trabzonspor da kısa bir süre önce Daniel Sturridge'in transferi için devreye girmiş, ancak oyuncu şehri tanımadığını söyleyerek Trabzonspor'un teklifini reddetmişti. Fenerbahçe, Sturridge'i İstanbul'a getirmek için kolları sıvadı! Anlaşmanın 3 yıllık olması bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR