Fenerbahçe Gol Olup Yağmaya Devam Ediyor! Son Maç 5-0 Bitti!

Fenerbahçe Gol Olup Yağmaya Devam Ediyor! Son Maç 5-0 Bitti!

Fenerbahçe Gol Olup Yağmaya Devam Ediyor! Son Maç 5-0 Bitti!
Yayın Tarihi: 2.10.2023 00:08:00

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u ağırladı ve bu karşılaşmayı 5-0'lık galibiyetle tamamladı. Maçın hikayesi şu şekilde gelişti:

Sarı-lacivertli ekip, maçın henüz 3. dakikasında Sebastian Szymanski'nin attığı golle öne geçti ve ilk yarıyı bu skorla tamamladı.

İkinci yarıya hızlı bir başlangıç yapan Fenerbahçe, 47. dakikada İrfan Can Kahveci'nin golüyle skoru 2-0'a taşıdı. Ardından 62. dakikada Edin Dzeko'nun attığı golle farkı üçe çıkardılar. Dusan Tadic, 75. dakikada sarı-lacivertlilerin dördüncü golünü kaydederken, maçın son dakikalarında 90+2'de Joshua King skoru 5-0'a getirdi.

Fenerbahçe, bu galibiyetle Süper Lig'deki üst üste 7. galibiyetini elde etti ve ligin zirvesindeki yerini korudu. Gelecek hafta Kasımpaşa deplasmanına gidecekler. Öte yandan, Çaykur Rizespor ise Samsunspor'a karşı mücadele edecek.

Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig'deki 7 maçını da kazanarak mükemmel bir başlangıç yaparken, UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde de 6 maçı kazanmıştı. Bu başarılarla takım, hem ulusal hem de uluslararası arenada dikkat çekmeye devam ediyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR