Fenerbahçe Göztepe 2 1 maç özeti izle Ferdi Kadıoğlu maça damga vurdu Bein Sports maç özetleri

Fenerbahçe Göztepe 2 1 maç özeti izle. Fenerbahçe 2 1 Göztepe maç özeti ve golleri izle. Fenerbahçe Göztepe maçın gollerini izle. Ferdi Kadıoğlu yıldızlaştığı maçta Fenerbahçe Göztepe'yi 2-1 yenmeyi başardı.

Fenerbahçe Göztepe 2 1 maç özeti izle Ferdi Kadıoğlu maça damga vurdu Bein Sports maç özetleri
Yayın Tarihi: 4.07.2020 22:57:54

Fenerbahçe Göztepe 2 1 maç özeti izle. Fenerbahçe 2 1 Göztepe maç özeti ve golleri izle. Fenerbahçe Göztepe maçın gollerini izle. Ferdi Kadıoğlu yıldızlaştığı maçta Fenerbahçe Göztepe'yi 2-1 yenmeyi başardı.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe ile Göztepe karşı karşıya geldi. Zorlu 90 dakikada gülen taraf ev sahibi Fenerbahçe oldu! Fenerbahçe zorlu 90 dakikada rakibi İzmir temsilcisi Göztepe'yi devirdi ve 3 puanın sahibi oldu. Futbol severler, heyecan dolu Fenerbahçe Göztepe maçının özetini, önemli anlarını, maçın pozisyonlarını ve gollerini araştırmaya başladı. Fenerbahçe Göztepe Maç özeti ve diğer detaylar haberimizde sizlerle...

Ferdi Kadıoğlu harika golünü tıkla - izle

Ferdi Kadıoğlu haftanın golü tıkla - izle


Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe evinde Göztepe'yi devirmeyi başardı! Geçen hafta Yeni Malatyaspor'u uzatma dakikalarında gelen gollerle 3-2 yenmeyi başaran Fenerbahçe, 30. haftada da Göztepe'yi devirerek galibiyet serisini başlattı. 46 puanla 7. sırada bulunan Fenerbahçe, galibiyetle birlikte 49 puana yükseldi ve tekrardan Alanyaspor'un önüne geçerek 6. sıraya ilerledi. Göztepe ise 38 puanla 8. sırada kaldı. Fenerbahçe Göztepe Maç ÖZETİ!

Fenerbahçe - Göztepe Maç ÖZETİ! 

Spor Toto Süper Lig 30. haftada Fenerbahçe ile Göztepe karşı karşıya! Maça hızlı başlayan ev sahibi Fenerbahçe olsa da ilk dakikalar itibariyle Göztepe de oyunun kontrolünü bırakmamak için mücadeleci bir oyun sergiledi. Maçın 23. dakikasında Göztepe'de Serdar Gürler sakatlık yaşadı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. Serdar Gürler'in yerine oyuna Napoleoni girdi.


Bu değişiklikten sadece 2 dakika sonra, 25. dakikada Hasan Ali Kaldırım'ın asistinde genç yetenek Ferdi Kadıoğlu attığı golle Fenerbahçe'yi Göztepe karşısında 1-0 öne geçirdi. Maça ilk 11 başlayan genç yıldız, attığı golle Fenerbahçe'yi üstünlüğe taşıdı. 

İlk yarı 1-0 Fenerbahçe üstünlüğüyle bitti derken, 45+2'de bu kez Deniz Türüç'ün asistinde golün ismi yine Ferdi Kadıoğlu oldu. Takımlar soyunma odasına gitmeden son dakikada (45+2) Ferdi Kadıoğlu bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 2-1'e taşımayı başardı. Bu golle birlikte ilk yarı sona erdi. Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu'nun golleriyle soyunma odasına 2-0 önde girdi ve büyük bir avantaj yakaladı.

İkinci yarıya Göztepe oyuncu değişiklikleriyle başladı. Gassama çıktı yerine Murat Paluli girdi. Borges çıktı yerine Yalçın Kayan girdi. 49. dakikada oyuna yeni giren Murat Paluli sarı kart gördü. 54. dakikada ise Fenerbahçe'de Serdar Aziz sarı kartı gören isim oldu.

61. dakikada Fenerbahçe'de Tolgay Arslan yerini Emre Belözoğlu'na bıraktı. Aynı dakikada Nabil Dirar çıktı M. Zajc oyuna girdi. 66. dakikada Napoleoni'nin asistinde Soner Aydoğdu Göztepe'nin golüne imza attı ve farkı 1'e düşürdü. Bu golle skor 2-1'e geldi. 

72. dakikada Ozan Tufan yerini Murat Sağlam'a bıraktı. 77. dakikada Göztepe'de Alparslan Öztürk sarı kart gördü. 78. dakikada Ferdi Kadıoğlu gösterdiği 2 gollük performansla birlikte oyundan çıktı ve yerini Jailson'A bıraktı. 80. Dakikada Göztepe'de Tripic yerini Castro'ya bıraktı. 90. dakika tamamlandı ve maçın sonuna 5 dakika ilave süre eklendi. 

90+1'de Göztepe'de Mossoro yerini Ege Özkayımoğlu'na bıraktı. 90+3. dakikada 2. sarı kartı gören Serdar Aziz çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 

2-1'lik skorun ardından deplasman ekibi Göztepe beraberlik için gol arayışını sürdürse de maçın devamında ve uzatmalarda başka gol olmadı. Fenerbahçe Göztepe'yi 2-1 mağlup etmeyi başardı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe puanını 49'a yükseltirken, Göztepe ise 38 puanda kaldı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR