Fenerbahçe Karagümrük canlı izle Bein Sports 1 Şifresiz FB Karagumruk jestyayın justin tv maç izle

Fenerbahçe Karagümrük maçını izle. Fenerbahçe Karagümrük canlı maç izle. Süper Lig'de namağlup iki takımın karşı karşıya geleceği maçta Fenerbahçe Karagümrük maç izle. Fenerbahçe Karagümrük jestyayın izle. Fenerbahçe Karagümrük justin tv maç izle. Donmadan Fenerbahçe Karagümrük maçı izle!

Fenerbahçe Karagümrük canlı izle Bein Sports 1 Şifresiz FB Karagumruk jestyayın justin tv maç izle
Yayın Tarihi: 3.10.2020 17:58:00

Fenerbahçe Karagümrük maçını izle. Fenerbahçe Karagümrük canlı maç izle. Süper Lig'de namağlup iki takımın karşı karşıya geleceği maçta Fenerbahçe Karagümrük maç izle. Fenerbahçe Karagümrük jestyayın izle. Fenerbahçe Karagümrük justin tv maç izle. Donmadan Fenerbahçe Karagümrük maçı izle!

Fenerbahçe Karagümrük maçını izle Bein Sports 1 maç izle!

Fenerbahçe Karagümrük maçını izle. Süper Lig'de 3 Ekim cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe Karagümrük maçı izle. Fenerbahçe Karagümrük canlı maç izle! Donmadan Fenerbahçe Karagümrük maçı izle. Fenerbahçe Karagümrük Jestyayın izle. Jestyayın Fenerbahçe Karagümrük maç izle!

Şifresiz Fenerbahçe Karagümrük maç izle Bein Sports 1 Jestyayın Netspor FB Karagumruk canlı maç izle​

11'ler belli oldu!

Altay, Gökhan Gönül, Tisserand, Lemos, Caner Erkin, Luiz Gustavo, Sosa, Ozan Tufan, Valencia, Thiam, Samatta.

Viviano, Lichaj, Roco, Zukanovic, Balkovec, Biglia, Ndao, Sabo, Salibur, Darri, Sobiech.

Süper Lig'in 4. haftasında, Fenerbahçe sahasında Karagümrük'ü ağırlıyor. İlk 3 haftada mağlubiyet yüzü görmeyen iki ekibin mücadelesi büyük heyecana sahne olacak! Bir tarafta Galatasaray derbisinden beraberlikle çıkmış Erol Bulut'lu Fenerbahçe, diğer tarafta Süper Lig'in yeni ekibi olarak ilk 3 haftada mağlubiyet yüzü görmeyen ve topladığı 7 puanla averajla da olsa Süper Lig'in zirvesinde yer alan Karagümrük... Fenerbahçe - Karagümrük maçı için geri sayım başladı ve heyecan dorukta. Fenerbahçe - Karagümrük canlı maç detayları haberimizin devamında sizlerle...

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun flaş ekibi Karagümrük, Fenerbahçe deplasmanına konuk oluyor! Zorlu geçen ilk 3 haftanın ardından 4. haftada sahne sırası Fenerbahçe - Karagümrük maçında. Galatasaray derbisi deplasmanından 1 puanla dönen Fenerbahçe, Şampiyonluk yarışında yeniden havaya girmek için 4. haftada Karagümrük'ü yenmek zorunda! Transfer bombalarını peş peşe patlatan Fenerbahçe'de bugün son açıklanan isim Roma'dan Perotti oldu. Perotti'nin ayağının tozuyla bu akşam Karagümrük maçında oynaması beklenmezken, şampiyonluk ipini göğüslemek için mücadele veren Sarı-lacivetliler, bu akşam Karagümrük karşısında mutlak galibiyet istiyor. Karagümrük ise son şampiyon Başakşehir'i mağlup etmenin ardından moralli bir şekilde Kadıköy deplasmanında galip gelmenin planlarını yapıyor! 

FENERBAHÇE KARAGÜMRÜK MAÇI CANLI'


Fenerbahçe Karagümrük maçı bu akşam saat 19:00'da başlayacak. Kadıköy Ülker Stadyumu'nda oynanacak zorlu maça Koronavirüs pandemisi nedeniyle alınan önlemler çerçevesinde seyirci kabul edilemeyecek. Fenerbahçe Karagümrük maçını hakem Yaşar Kemal Uğurlu ve yardımcıları yönetecek. Heyecan dolu maçta Fenerbahçe de Karagümrük de sahaya 3 puan için çıkacak ve ortaya seyir zevki yüksek bir mücadele çıkacak. Fenerbahçe Karagümrük maçı Bein Sports HD 1 kanalından naklen ve şifreli olarak yayınlanacak.

KARAGÜMRÜK'TE TEK EKSİK



Deplasman ekibi Karagümrük, bu akşam Fenerbahçe deplasmanına sadece A. Sobiech'den yoksun olarak çıkacak. Biglia, Mevlüt Erdinç ve pek çok yeni yıldızıyla Süper Lig'de rüya gibi bir başlangıç yapan Karagümrük, bu akşam Fener deplasmanını kayıpsız atlatabilirse puanını 10'a yükseltecek ve averajla Ligin zirvesinde kalmaya devam edecek.

FENERBAHÇE TAM KADRO



Bugün Roma'dan Perotti'yi transfer ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Fenerbahçe, Karagümrük maçına tam kadro hazırlanıyor. Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan Sarı-Lacivertliler, yeni transferleri Samatta, Sosa ve E. Valencia gibi isimlerle galibiyete ulaşmayı amaçlıyor. Teknik direktör Erol Bulut da Galatasaray derbisi sonrası beraberlik sonucu yaşanan puan kayıplarını telafi etmek adına oyuncularını tembihliyor.

DEFANS LEMOS - TİSSERAND



Fenerbahçe'de defans hattı belirlendi. Son olarak Galatasaray derbisinde de iyi iş çıkaran Lemos - Tisserand tandemi, bundan böyle sakat veya cezalı olmamaları halinde Fenerbahçe'nin as tercihi olarak sahaya yansıyacak. Lemos ve Tisserand bu akşam Karagümrük karşısında da Fenerbahçe defansının iki aktörü olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR