Fenerbahçe Kayseri'de ağır yaralı

Süper Ligde 21. haftanın açılış maçında Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor'a 1-0 mağlup oldu. Sarı-kırmızılı takıma galibiyeti getiren golü 87'de Artem Kravets kaydetti.

Fenerbahçe Kayseri'de ağır yaralı
Yayın Tarihi: 8.02.2019 19:30:00

Spor Toto Süper Ligde 21. haftanın açılış maçında Fenerahçe, İstikbal Mobilya Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Kayserispor 1-0 kazandı. Sarı-kırmızılı takıma 3 puanı getiren golü Artem Kravets kaydetti. Karşılaşmanın 45. dakikasında Fenerbahçeli Soldado kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

FENERBAHÇE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA KONYASPOR İLE KARŞILAŞACAK

Bu sonuçla Kayserispor puanını 25'e çıkartırken, Fenerbahçe 23 puanda kaldı. Fenerbahçe önümüzdeki hafta Konyaspor ile karşılaşacak. Kayserispor ise sahasında Göztepe'yi konuk edecek

Martin Skrtel sakatlandı


Fenerbahçe'de son dakika üzücü haberi geldi. Martin Skrtel bağırsak enfeksiyonu nedeniyle kadrodan çıkartıldı. Bu sebeple Serdar Aziz ve Neustedter ilk defa Fenerbahçe'de görev yapacak. Ayrıca Serdar gibi Tolgay Arslan'da ilk defa forma giyecek. Formayı öpmeleriyle gündemde olan ikili bu karşılaşma performansları hem kendileri için hem Fenerbahçe için çok önemli. 

beIN SPORTS 1 haftanın açılış maçında geçtiğimiz yıllarda bugün bol gollü bir maç izlenecek gibi görülüyor. Son 2 maçta 10 gol birden olan Kayserispor Fenerbahçe'de yine gol bekleniyor. Benzia TFF bildirilmeyen isim olarak Fenerbahçe defterini artık kapattı gibi görünüyor. Skrtel olmadığı maçta Serdar Aziz'in çok tecrübeli bir stoper olduğu biliniyor. Yüksek konstrasyon beklenen isimlerin performansı merak ediliyor.

Soldado artık Fenerbahçe'nin forveti

Forvet transferi yapamayan Fenerbahçe'de 1. santrafor artık Soldado olduğu kesinleşti. Roberto Soldado gol ve golleriyle Slimani ve Frey'den formayı resmen kaptı. Moses hamle oyuncusu olarak düşünen ERsun Yanal yıldız isime yine ikinci yarı şans verecek gibi görülüyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR