Fenerbahçe Kayserispor 2 1 maç özeti izle Geniş özet Bein Sports maç özetleri

Fenerbahçe Kayserispor 2 1 maç özeti izle. Fenerbahçe Kayserispor geniş özeti izle. Vedat Muriqi ve Gustavo'nun attığı gollerle kazanan Fenerbahçe Kayserispor 3 golü de görülmeye değerdi. Fenerbahçe Kayserispor 2 1 maç özeti ve golleri izle.

Fenerbahçe Kayserispor 2 1 maç özeti izle Geniş özet Bein Sports maç özetleri
Yayın Tarihi: 12.06.2020 23:06:40

Fenerbahçe Kayserispor 2 1 maç özeti izle. Fenerbahçe Kayserispor geniş özeti izle. Vedat Muriqi ve Gustavo'nun attığı gollerle kazanan Fenerbahçe Kayserispor 3 golü de görülmeye değerdi. Fenerbahçe Kayserispor 2 1 maç özeti ve golleri izle.

Fenerbahçe Kayserispor 2 1 maç özeti

Süper Lig'de özlenen maçta Fenerbahçe Kayserispor 2 1 mağlup etmeyi başardı. 2 dakika da 2 gol bularak 10. dakikadan beri 10 kişi oynadığı maçta kazanmayı başararak salı günü Trabzonspor maçına morelli çıkacak.

Mensah'ın muhteşem frikiğini görmek için tıklayınız

Gustavo harika golünü tıkla - izle

Vedat Muriqi penaltı golünü tıkla - izle

Fenerbahçe Kayserispor 2 1 maç özeti izle!

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe ile Kayserispor karşı karşıya geldi! Fenerbahçe Kayserispor'a karşı tarihi bir geri dönüşe imza attı! Fenerbahçe 2 Kayserispor 1 maç özeti! Süper Lig'de Koroanavirüs sonrası maçların başlamasıyla birlikte Fenerbahçe ilk maçına Kayserispor karşısında çıktı! Zorlu geçen maç büyük bir geri dönüşe sahne oldu! Fenerbahçe Kayseri Maç ÖZETİ ve diğer detayları haberimizde sizlerle...

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftası Fenerbahçe - Kayserispor maçına sahne oldu! Zorlu 90 dakikada gülen taraf Fenerbahçe oldu! Harika bir geri dönüşe imza atan Sarı-lacivertliler Şampiyonluk umutlarını da diri tutmuş oldu! Öte yandan Düşme hattının son sırasında bulunan Kayserispor ise büyük bir yıkım yaşadı! Maçın 80 dakikalık bölümünü 10 kişi oynayan Fenerbahçe son dakikalarda gelen peş peşe gollerle 3 puanı kapmayı başardı!


Fenerbahçe Kayserispor Maç Özeti!

Fenerbahçe ile Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında karşı karşıya geldi. Zorlu geçen maçın ilk dakikaları heyecanlı anlar yaşatırken, 13. dakikada Ozan Tufan yaptığı hareketin ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu dakikadan itibaren 10 kişi kalan Fenerbahçe, hakimiyeti Kayserispor'a vermek zorunda kaldı. 15. dakikada Emre Belözoğlu da sarı kart gördü.

İlk yarı da gol olmadı ve 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı. Takımlar devre arasında 0-0'lık eşitlikle gittiler.

İkinci yarı da oyunun kontrolü Kayserispor'un elindeydi. 10 kişi kalan Fenerbahçe, maçta rakibi karşısında çok zorlandı. 59. dakikada serbest vuruşta topun başına geçen Mensah harika bir frikik golüyle Kayserispor'u 1-0 öne geçirdi. 

Bu golden sonra Fenerbahçe teknik direktörü Tahir Karapınar Vedat Muriqi ve Zajc hamlelerini oynadı. 64. dakikada Vedat Muriqi, 72. dakikada ise Zajc oyuna girdi.

78. dakikada Kayserispor'da Sapunaru sarı kart gördü. 79. Dakikada Emre Belözoğlu ve Tolga Ciğerci de oyuna dahil olan isimler oldular.

81. dakikada Kayserispor'da Kravets yerini Situm'a bıraktı. 82. dakikada Mensah sarı kart gördü.

Maçın 87. dakikasında penaltı kazanan Fenerbahçe'de topun başına geçen Vedat Muriqi skoru 1-1'e taşıdı. Bu golün üzerinden santra yapılır yapılmaz 2. gol de Emre Belözoğlu'nun asistinde Luiz Gustavo'dan geldi! Böylece Fenerbahçe skoru 2-1'e taşımayı başardı!

Maçta başka gol olmadı ve Fenerbahçe 3 puanı alarak puanını 43'e yükseltmeyi başardı. Kayserispor ise bu mağlubiyetle birlikte 22 puanda kaldı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR