Fenerbahçe Kolarov'un Yerine Rıza Durmisi ile Anlaştı! Rıza Durmisi Fenerbahçe'ye Geliyor

Süper Lig'de yeni sezon öncesi son hamlelerini oynayıp sol bek transferini bitirmek isteyen Fenerbahçe, Kolarov transferi çıkmaza girince Rıza Durmisi ile anlaştı! Fenerbahçe sol bek mevkisine Rıza Durmisi'yi transfer ediyor! İtalyanlar duyurdu!

Fenerbahçe Kolarov'un Yerine Rıza Durmisi ile Anlaştı! Rıza Durmisi Fenerbahçe'ye Geliyor
Yayın Tarihi: 16.08.2019 16:12:00

Sol bek arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, İtalya'da Roma'nın yıldız ismi Kolarov'u alamayınca ibreyi Rıza Durmisi'ye çevirdi! İtalyan ekibi Roma'da forma giyen Kolarov, Fenerbahçe'ye gelmeyi çok istese de Roma, Kolarov'u bırakmadı ve transfer başarısızlıkla sonuçlandı. Fenerbahçe de Sol bek için bir diğer İtalyan ekibi Lazio'nun yıldızını gündemine aldı. 

Lazio'da forma giyen 25 yaşındaki Rıza Durmisi, Fenerbahçe ile anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezon, sakatlığı nedeniyle Serie A'da sadece 10 maç oynayabilen Rıza Durmisi, kiralama formülüyle Fenerbahçe'ye transfer oluyor! Fenerbahçe 1 yıl kiralama ve 4 milyon euro satın alma bedeli ile transferi bitirmek üzere...

Rıza Durmisi Fenerbahçe'ye Doğru İmzalar An Meselesi

İtalyan La Gazetta Della Sports, Fenerbahçe'nin, Lazio'nun sol bek oyuncusu Rıza Durmisi'yi transfer etmeye yakın olduğunu duyurdu. Geçtiğimiz sezon Real Betis'ten Lazio'ya 7,5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Rıza Durmisi, Fenerbahçe'nin yeni sol beki olmaya çok yakın. 


25 Yaşındaki sol bek, daha önce Beşiktaş'ın da gündemine gelmiş ancak Beşiktaş, Guingamp'tan Rebocho'yu transfer etmişti. 

Lazio ile Fenerbahçe, Rıza Durmisi transferinde sona geldi. Görüşmelerdeki tek pürüz, 4 milyon euroluk satın alma bedelinin "zorunlu" olup olmayacağı konusunda. Bu görüşmeler de sona erdiğinde Rıza Durmisi kadroya katılacak.

Kolarov Gelmiyor Fenerbahçe'de Kolarov transferi yattı

Fenerbahçe'nin hedefinki Aleksandr Kolarov, Fenerbahçe'ye gelmiyor! Roma kulübünün Kolarov'u bırakmak istememesinin ardından Kolarov Roma'da kalıyor. Fenerbahçe de sol beke Rıza Durmisi'yi transfer ediyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR