Fenerbahçe Mathias Zanka'yı Transfer Ediyor! Fenerbahçe'nin yeni Stoperi Zanka Olacak!

Audi Cup turnuvasının ardından transferde gaza basan Fenerbahçe, stoper mevkiine Mathias Zanka'yı transfer ediyor! Futbol severler Danimarkalı oyuncu Mathias Zanka'yı araştırmaya başladı. Fenerbahçe'de Zanka'nın imzası an meselesi...

Fenerbahçe Mathias Zanka'yı Transfer Ediyor! Fenerbahçe'nin yeni Stoperi Zanka Olacak!
Yayın Tarihi: 1.08.2019 17:35:00

Fenerbahçe'de transfer harekatı tüm hızıyla sürüyor. Audi Cup'ta Bayern Münih'ten 6, Real Madrid'den 5 gol yiyen Fenerbahçe'de defanstaki sorun açığa çıktı. Stoper olarak 2 oyuncu birden transfer etmek isteyen Kanarya, ilk stoperine İngiltere Championship Lig'de buldu. Premier Lig'de forma giyen Mathias Zanka, Fenerbahçe ile sözleşme imzalamaya çok yakın! 

Fenerbahçe, Premier Lig ekiplerinden Huddersfield'de forma giyen Danimarkalı stoper oyuncusu Mathias Zanka'yı gündemine aldı. Boyu ve fiziğiyle dikkatleri çeken güçlü stoper Zanka, Fenerbahçe'nin teklifine ilk etapta sıcak baktı. Skrtel'in ve Roman Neudstatter'in takımdan ayrılmasının ardından stoper açığı doğan Fenerbahçe'de Serdar Aziz'in sakatlığının bulunması da bu mevkiye en az 2 stoper transfer edilmesini gerektiriyor.

MATHİAS ZANKA FENERBAHÇE'YE YAKIN! 


Geçtiğimiz sezon Premier Lig'den küme düşen Huddersfield'da forma giyen Zanka'nın ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Mathias Zanka, Premier Lig'den düşen Huddersfield ile Championship'te oynamak istemiyor.

Premier Lig'de 62 lig maçına çıkıp 3 gol 3 asistlik performans gösteren Mathias Zanka, Fenerbahçe'ye kiralık olarak gelecek. 

ZANKA'DAN SONRA KJAER SIRADA 

Danimarkalı Mathias Zanka'yı Huddersfield'den kiralamak isteyen Fenerbahçe, ardından milli takımdan arkadaşı olan Simon Kjaer'i de isteyecek. Sevilla'da mutsuz olan Kjaer için tüm şartlar zorlanacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR