Fenerbahçe Win Win Star TV izle Win Win Fener Ol kampanyasında kaç para toplandı?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un başlattığı Fener Ol - Win Win kampanyası bu akşam Star TV'de devam ediyor. Star TV Fenerbahçe Win win kampanyası izle. Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu mali durumdan kurtulmak için başlattığı Win Win bağış kampanyasında kaç para toplandı?

Fenerbahçe Win Win Star TV izle Win Win Fener Ol kampanyasında kaç para toplandı?
Yayın Tarihi: 14.06.2019 20:05:00

Fenerbahçe tarafından başlatılan Win-Win Fener Ol kampanyasında sona yaklaşırken televizyon programlarıyla kampanya desteklenmeye devam ediyor. Fener Ol Win Win kampanyası bu akşam, 14 Haziran Cuma gecesi Star TV - FB TV ortak yayınıyla sürüyor. Yayında forma satışı ve SMS toplanmaya devam edecek. Fenerbahçe taraftarı zor günde taşını elin altına koyuyor. 

Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu zorlu mâli durumdan kurtulabilmesi için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç önderliğinde başlatılan Fener Ol! kampanyasında sona yaklaşıldı ve Fenerbahçe, bağış kampanyasının sonunda desteklerin artmasını istiyor. TV8'de de yapılan Win Win gecelerinde milyonlarca liralık forma satışı ve SMS toplandı. Fenerbahçe taraftarı az çok demeden Fener Oluyor. Fenerbahçe'nin son dönemde içinden çıkılamayacak derecede artan borç yükü nedeniyle başlatan Fener Ol kampanyasında kaç para toplandığı da merak ediliyor.

STAR TV FENER OL WIN WIN KAMPANYASI İZLE


14 Haziran Cuma saat 20.00'da Star TV'de Fener Ol Win Win kampanyası başladı. Canlı yayında yine binlerce forma ve SMS satışı yapılacak. Fener Ol Win Win kampanyasında şu ana dek tam 40 milyon euroluk gelir elde edildiği tahmin ediliyor. Fenerbahçe, bağış kampanyası başlatırken hedef olarak 65 milyon euro bekliyordu. 

Fener Ol kampanyası büyük ses getirdi ve taraftardan tam 40 milyon euroluk bağış geldi. Fenerbahçe, şu anda Fener Ol Win Win kampanyasından gelen toplam bağış miktarını açıklamadı ancak miktarın 40-42 milyon euro civarında olduğu tahmin ediliyor.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR