Fenerbahçe Wolfsburg maçı ne zaman? Hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Wolfsburg hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Futbol severler, Fenerbahçe Wolfsburg maçı saat kaçta hangi kanalda? Sorularının yanıtını araştırıyor. Fenerbahçe Wolfsburg maçı canlı maç kanalı bekleniyor.

Fenerbahçe Wolfsburg maçı ne zaman? Hangi kanalda?
Yayın Tarihi: 22.07.2019 12:32:00

Fenerbahçe ile Wolfsburg hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de sıradaki rakip Wolfsburg oldu. Daha önce Boluspor ve Bursaspor ile hazırlık maçı yapan Kanarya, Bundesliga ekibi Wolfsburg ile karşılaşıyor. Fenerbahçe - Wolfsburg hazırlık maçı detayları araştırılmaya başladı. 

FENERBAHÇE WOLFSBURG MAÇI NE ZAMAN? HANGİ KANALDA

Ersun Yanal yönetiminde yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe, 3. hazırlık maçında Wolfsburg ile karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Wolfsburg hazırlık maçı 22 Temmuz Pazartesi günü saat 19.30'da başlayacak ve Smart Spor ekranlarından naklen canlı yayınlanacak.


GARRY RODRİGUES, VEDAT MURİÇ VE DİĞERLERİ İLK 11'DE 

Teknik direktör Ersun Yanal'ın yeni transferler Garry Rodrigues, Vedat Muriç ve Max Kruse ile Murat Sağlam, Altay Bayındır gibi isimlere ilk 11'de şans vermesi veyahut sonradan süresi vermesi bekleniyor. 

Fenerbahçe Bursaspor hazırlık maçında 2 gol atarak yıldızlaşan Vedat Muriç, yine Wolfsburg karşısında Fenerbahçe'nin gol ayağı olacak. Max Kruse da takıma hızla adapte oluyor. Öte yandan kamp kadrosunda yer almayan ve Napoli'ye transfer olan Eljif Elmas maçta yer almayacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR