Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçını izle Bein Sports Netspor Jest yayın maç izle

Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçını izle. Fenerbahçe Yeni Malatyaspor Bein Sports 1 canlı yayını. Donmadan Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı izle. Fenerbahçe Yeni Malatyaspor canlı maç izle. Kesintisiz Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maç izle! Fenerbahçe Yeni Malatyaspor Netspor ve Fenerbahçe Yeni Malatya

Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçını izle Bein Sports Netspor Jest yayın maç izle
Yayın Tarihi: 27.06.2020 18:18:00

Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçını izle. Fenerbahçe Yeni Malatyaspor Bein Sports 1 canlı yayını. Donmadan Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı izle. Fenerbahçe Yeni Malatyaspor canlı maç izle. Kesintisiz Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maç izle! Fenerbahçe Yeni Malatyaspor Netspor ve Fenerbahçe Yeni Malatyaspor Taraftarium canlı maç izle.

Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçını izle! Bein Sports 1 maç izle!

Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçını izle. Fenerbahçe Yeni Malatyaspor canlı izle! Fenerbahçe Yeni Malatyaspor donmadan maç izle. Hd maç yayınları Fenerbahçe Yeni Malatyaspor canlı olarak yayınlanıyor. Donmadan Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı izle. Fenerbahçe Yeni Malatyaspor Netspor ve Fenerbahçe Yeni Malatyaspor Taraftarium24 adreslerinde canlı olarak yayınlanacak.

Spor Toto Süper Lig 29. haftasında Fenerbahçe sahasında Yeni Malatyaspor'u ağırlıyor. Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor maçının başlamasına artık az bir zaman kaldı ve futbol severler, Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maç detaylarını ve CANLI YAYIN bilgilerini araştırmaya başladı. Süper Lig'de Şampiyonluk yarışından tamamen uzaklaşan ve büyük bir fiyasko yaşayan Sarı-Lacivertliler, kalan maçlarını kazanmanın peşinde! Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor maçı CANLI!

Spor Toto Süper Lig'de 29. hafta heyecanı Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor maçıyla devam ediyor. Şampiyonluk yarışında büyük bir fiyaskoyla yarıştan kopma noktasına gelen Kanarya, sahasında Yeni Malatyaspor'u ağırlıyor. Futbol severler de maçın başlamasına az bir süre kala Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor maçının detaylarını merakla araştırıyor. Özellikle de Fenerbahçe Yeni Malatyaspor CANLI YAYIN bilgileri aratılıyor. Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor CANLI MAÇ!

Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor 'CANLI

Spor Toto Süper Lig 29. haftada Fenerbahçe ile Yeni Malatyaspor, 27 Haziran Cumartesi saat 18:30'da karşı karşıya gelecek. Ülker Stadyumu'nda seyircisiz olarak oynanacak zorlu mücadeleyi hakem Ali Şansalan ve yardımcıları yönetecek. Mücadele, beIN Sports HD 1 Kanalından Naklen ve Kesintisiz olarak yayınlanacak. Zorlu maç öncesi geride kalan 29 hafta itibariyle ev sahibi Fenerbahçe 43 puanla 7. sırada bulunurken, deplasman ekibi Yeni Malatyaspor ise 28 puanla düşme hattının sadece 2 basamak yukarısında 14. sırada yerini alıyor. 

Sadık ve Tolga Sakat


Fenerbahçe'de 2 isim dışında eksik bulunmuyor. Sakatlığı süren Sadık Çiftpınar ile Tolga Ciğerci zorlu Yeni Malatyaspor maçında forma giyemeyecekler. Öte yandan sakatlığını tamamen atlatan Serdar Aziz ilk 11'e geri dönecek. 

Öte yandan Michael Zajc ise aldığı izin çerçevesinde ailevi nedenlerden dolayı ülkesinde bulunuyor. Zajc da Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor maç kadrosunda yer almıyor.

Yeni Malatya'da Tek Eksik

Deplasman ekibi Yeni Malatyaspor da da tek eksik isim Eren Tozlu. Sakatlığı süren Eren Tozlu zorlu Fenerbahçe deplasmanında forma şansı bulamayacak. 

Fener'de 3 İsim Sınırda

Vedat Muric, Garry Rodrigues ve Tolga Ciğerci, Yeni Malatyaspor maçında sarı kart görmeleri halinde 31. haftada oynanacak Göztepe maçında sarı kart cezalısı durumuna düşecek olmalarından dolayı forma şansı bulamayacaklar. 

Süper Lig'de 6. Randevu

Fenerbahçe ile Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de 6. kez kozlarını paylaşacak. Zorlu rekabette geride kalan 5 maçta Fenerbahçe'nin 3 galibiyeti, Malatyaspor'un ise yalnızca 1 galibiyeti bulunuyor. 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı. 6. randevuda kimin kazanacağı merak ediliyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR