Fenerbahçe'de Attila Szalai ile Yollar Ayrılıyor: Hoffenheim ile Anlaşma Sağlandı!

Fenerbahçe'de Attila Szalai ile Yollar Ayrılıyor: Hoffenheim ile Anlaşma Sağlandı!

Fenerbahçe'de Attila Szalai ile Yollar Ayrılıyor: Hoffenheim ile Anlaşma Sağlandı!
Yayın Tarihi: 23.07.2023 17:18:00

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, ayrılıklar da gündemde yer almaya başladı. Transfer görüşmeleri için izin verilen Attila Szalai, Hoffenheim ile anlaşma sağladı ve Fenerbahçe'den ayrılma kararı aldı.

Sarı lacivertli kulüp, güçlü bir kadro oluşturarak iddialı bir sezon geçirmeyi hedeflerken, bazı oyuncuların takımdan ayrılacağı da kesinlik kazanmaya başladı. Attila Szalai de Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine onay verdiği oyunculardan biri oldu ve Hoffenheim ile anlaşma sağladı.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Fenerbahçe ve Hoffenheim arasındaki uzun süren müzakereler sonucunda orta yol bulunmuş durumda. Macar stoper Attila Szalai için Hoffenheim, Fenerbahçe'ye 12 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Bu rakamın bonuslarla birlikte 15 milyon euroya kadar çıkabileceği ifade ediliyor.

Fenerbahçe'nin defans hattında önemli bir role sahip olan Attila Szalai'nin ayrılık kararı, taraftarlar arasında üzüntüye neden oldu. Geçtiğimiz sezon performansıyla göz dolduran genç oyuncunun takımdan ayrılması, kadro planlamasında değişikliklere sebep olabilir.

Hoffenheim'un Attila Szalai için gösterdiği ilgi ve teklif, oyuncunun kariyeri açısından da önemli bir adım olarak nitelendiriliyor. Bundesliga'da mücadele eden Alman ekibine transfer olacak olan Szalai, yeni bir lig ve yeni bir deneyim yaşayacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR