Fenerbahçe'den Deniz Türüç Bombası! Fener'den Galatasaray'a Deniz Türüç Çalımı

Transferde gaza basan Fenerbahçe Kayserispor'dan Deniz Türüç'ü transfer ediyor! Galatasaray'ın da ilgilendiği Deniz Türüç Fenerbahçe'ye mi transfer olacak? Fenerbahçe'den Galatasaray'a Vedat Muriç'ten sonra bir transfer çalımı daha mı geliyor? Deniz Türüç transferinde son dakika...

Fenerbahçe'den Deniz Türüç Bombası! Fener'den Galatasaray'a Deniz Türüç Çalımı
Yayın Tarihi: 1.08.2019 14:17:00

Kayserispor'da forma giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Deniz Türüç, Fenerbahçe'ye transfer oluyor! Audi Cup sonrası eksiklerini gören ve 1 sol bek ile 1 orta saha mutlaka transfer edecek olan Fenerbahçe, orta sahaya Deniz Türüç'ü transfer ediyor!

İstiklal Mobilya Kayserispor'da forma giyen ve transfer sezonunda adı sık sık Galatasaray ile anılan Deniz Türüç, Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı, iş kulüplere kaldı! Kayserispor ile Fenerbahçe anlaşırsa Fenerbahçe transferi tamamlayacak! 

FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY'A 1 TRANSFER ÇALIMI DAHA 


Daha önce Çaykur Rizespor'lu Vedat Muriqi için de karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Galatasaray, bu kez de Deniz Türüç transferinde karşı karşıya geldi. Vedat Muriqi'yi çok isteyen ve tam Galatasaray'a imza attı derken transfer çalımı atarak transfer etmeyi başaran Fenerbahçe, 2. transfer çalımını da Deniz Türüç ile atıyor! 

DENİZ TÜRÜÇ FENERBAHÇE'DE

İstiklal Mobilya Kayserispor'da forma giyen 26 yaşındaki Deniz Türüç, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Kayserispor Başkanı Erol Bedir arasındaki görüşmenin ardından resmi imzaların atılması bekleniyor! 

Fenerbahçe'nin Deniz Türüç için 4 milyon euro bonservis bedeli ödemesi, Deniz Türüçle de yıllık 1,4 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR