Fenerbahçe'den Olay Hamle! Kebapçı Selahattin GS Derbisine Çağrılacak

Fenerbahçe taraftar hesabı 12 Numara, Fatih Terim'in kovulmasına neden olan kebapçı Selahattin Aydoğdu'ya Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde rakip takım yedek kulübesinin arkasından bilet alacak.

Fenerbahçe'den Olay Hamle! Kebapçı Selahattin GS Derbisine Çağrılacak
Yayın Tarihi: 22.12.2017 13:32:00

Galatasaray'ın teknik direktörü yine Fatih Terim olurken, camia ikiye bölündü.
Terim'in, Galatasaray'la anlaşmaya vardığını kendi Twitter hesabından duyurması sosyal medyada en çok konuşulan olay oldu.

12 NUMARA'DAN MESAJ: SELAHATTİN AYDOĞDU GELİYOR

Fenerbahçe taraftar hesaplarından 12 numara bu olayı es geçmeyerek, Fatih Terim'le yaşadığı kavganın ardından gündeme oturan Selahattin Aydoğdu'yu Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde tribüne çağırma kararı aldığını açıkladı.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Bilgilendirme: Kadıköy'de oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray maçında, Selahattin Aydoğdu'yu 12 Numara olarak Fenerium Alt E Blok'ta misafir edeceğiz. (Yedek Kulübesi Arkası)

Kamuoyuna duyurulur."




NE OLMUŞTU?

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile damatları Ahmet Baran Çetin, Volkan Bahçekapılı ve özel korumaları Çeşme Alaçatı’daki Yüzevler Kebapçısı’nı basıp, mekânın sahibi Selahattin Aydoğdu’ya saldırmıştı. Kavgaya daha sonra garsonlar da karışmış ve büyük bir kavganın yaşanarak ülke gündemine oturmuştu.

Fatih Terim’in damadı Ahmet Baran Çetin, Çeşme Alaçatı’daki Yüzevler Kebapçısı’nın yanına Beeves Steak House adlı restoran açmış, dükkânının önüne bir paravan açınca ‘Genel peyzaja uymuyor’ itirazları yapılmıştı. Damat Çetin bunun üzerine kayınpederi Fatih Terim’i arayıp yardımn istemiş, Terim de olay gecesi Yüzevler Kebapçısı Selahattin Aydoğdu’yu telefonla arayıp, ‘Neden müdahale ediyorsunuz! Beni getirtmeyin oraya lan...’ diyerek Aydoğdu'yu tehdit emişti. Aydoğdu da tehditler karşısında, ‘Gelmezsen senin a.... s....’ diyerek telefonu kapamıştı..



Bu konuşmanın ardından Fatih Terim, saat 21.00’den sonra damatları Ahmet Baran Çetin, Volkan Bahçekapılı ve özel korumalarıyla Bodrum’dan Çeşme Alaçatı’ya gitti. Saat 00.10 sularında Fatih Terim, Yüzevler Kebapçısı’nın duvarından atlayarak Selahattin Aydoğdu’nun yanına gitti. Aydoğdu’ya yumruk salladı ancak boşa gitti. Ardından Aydoğdu kendisine birkaç yumruk vurdu. Bu sırada olaya Terim’in yanındakiler ve mekânın garsonları da karışınca büyük bir kavga çıktı. Terim ve beraberindekiler daha sonra olay yerini terk etti.

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından mafyalıklarını göz göre göre yapan Fatih Terim ve damatları büyük tepkiler almış ve Terim, Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevinden alınmıştı. Federasyondan büyük bir tazminat alan Fatih Terim bu yönüyle de çok konuşulmuştu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR