Fenerbahçeli Yönetici'nin Sosyal Medyadan Paylaşımı Beşiktaşlıları Çok Kızdırdı

Maç sonunda Fenerbahçeli yönetici öyle bir şey yaptı ki sarı lacivertli taraftarlar bundan oldukça memnun. Fenerbahçe yöneticisi Selim Kosif, resmi Twitter hesabından, Beşiktaşlı yıldız Ricardo Quaresma ile ilgili yapılan bir paylaşımı retweet edip takipçileriyle paylaştı.

Fenerbahçeli Yönetici'nin Sosyal Medyadan Paylaşımı Beşiktaşlıları Çok Kızdırdı
Yayın Tarihi: 2.03.2018 14:46:00

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan gergin derbi giddikçe büyüyor. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif, sosyal medya hesabında mücadelede kırmızı kart ile oyun dışı kalan Quaresma hakkında yapmış olduğu paylaşımı retweet edip takipçileriyle tekrardan paylaştı.
 
90+11 dk süren gerilim dolu Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin ardından sarı-lacivertli yönetici, "Kalabalıkta yumruk sallayıp sonra kalabalığın arkasına saklanıp 'tutmayın beni' ayaklarına yatan korkak tavuk. Bırakın futbolcu demeye, erkek demeye bin şahit lazım" ifadelerinin ve futbolcunun fotoğrafını koyarak resmi twetter hesabından tekrar paylaştı.

Beşiktaş - Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası'nın ilk karşılaşmasında 2-2 sonuçlanan mücadelesinin 76. dakikasında Portekizli futbolcu Quaresma  Brezilyalı oyuncu Josef de Souza'ya yaptığı müdahale sonucunda oyun dışı kalmıştı.




Quaresma Kaç Maç Ceza Alacak

44 dk da Alper Potuk'un görmüş olduğu ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundışı kalıp 10 kişi kalmış Fenerbahçe'nin 2-1 geriye düşmesi Şenol Güneşin bu skoru değiştirmek için ikinci yarı oyuna aldığı Quaresma 52 dk da Şiddetli hareketten dolayı kırmızı kartla oyun dışında kalıp üstüne diğer oyuncularada saldırması Beşiktaş'a çok ağıra patlayacak gibi görünüyor.Quaresma'nın en az 3 en fazla 6 maç ceza çıkması bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR