Fenerbahçe'nin Yeni Sportif Direktörü kim olacak?

Fenerbahçe'e bugün öğlen saatlerinde Damien Comolli flaş bir şekilde istifa etti! Fenerbahçe sportif Direktörü Damien Comolli'nin istifasının ardından Fenerbahçe'de yeni sportif direktör kim olacak? Sorusu sorulmaya başlandı. Fenerbahçe'de sportif direktörlük koltuğu için birkaç isim konuşulmaya baş

Fenerbahçe'nin Yeni Sportif Direktörü kim olacak?
Yayın Tarihi: 16.01.2020 13:59:00

Fenerbahçe'e bugün öğlen saatlerinde Damien Comolli flaş bir şekilde istifa etti! Fenerbahçe sportif Direktörü Damien Comolli'nin istifasının ardından Fenerbahçe'de yeni sportif direktör kim olacak? Sorusu sorulmaya başlandı. Fenerbahçe'de sportif direktörlük koltuğu için birkaç isim konuşulmaya başlandı! Peki Comolli neden istifa etti, yerine kim gelecek? Tüm detaylarıyla sizler için hazırladık...

Fenerbahçe'de Deprem! 16 Ocak Perşembe günü öğle saatleri itibariyle Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi internet adresinden yapılan duyuruda Sportif Direktör Damien Comolli'nin istifa ettiği bildirildi! Damien Comolli, Falette transferiyle birlikte basında ve sosyal medyada kendisi hakkında çıkan haberlerin ardından bir Twitter hesabı açmış ve kendisinin Falette transferinde bir aracılığı bulunmadığını, transferin bizzat Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tarafından gerçekleştirildiğini, sonuç olarak kendisinin hiçbir menajerlik şirketiyle ilişkisinin bulunmadığını tweetlemişti. 

Comolli'nin Twitter hesabı açmasına ve Falette transferiyle ilgili sosyal medyada yaptığı açıklamalara oldukça sinirlenen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, takımla birlikte Antalya kampında bulunan Sportif direktör Damien Comolli'yi İstanbul'a görüşmeye çağırmıştı. Görüşmede Ali Koç'un neden kendisine bildirmek yerine sosyal medya hesabından bu tarz bir açıklama yapma gereği duyduğunu Comolli'ye sorduğu ve memnuniyetsizliğini ilettiği öğrenilmişti.

Comolli İstifa Etti


Ali Koç, daha sonra yaptığı açıklamada Comolli'nin tweetleri hakkında erken bir karar vermek istemediklerini, akl-ı selimle yakın zamanda bir karar alacaklarını basın mensuplarının sorularına cevaben dile getirmişti. 16 Ocak Perşembe günü itibariyle Damien Comolli istifasını Sarı Lacivertli kulübe sundu. Damien Comolli'nin istifasıyla birlikte Fenerbahçe'de Sportif direktörlük koltuğu boşa çıktı.

Fenerbahçe'nin Yeni Sportif Direktörü Kim Olacak?

Fenerbahçe'de Sportif Direktörlük için iki ismin adı geçiyor! Hakan Bilal Kutlualp ya da bir dönem Beşiktaş'ın da sportif direktörlüğünü yapan deneyimli futbol adamı ve yorumcusu Önder Özen. Bu iki isimden birinin Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü olması bekleniyor.

Öte yandan teknik direktör Ersun Yanal'ın, Damien Comolli'nin istifasının ardından yeni bir sportif direktörle çalışmak isteyip istemeyeceği de merak konusu. Yanal'ın yeni sportif direktörle ilgili görüşlerini Başkan Ali Koç'a iletmesi, Ali Koç'un bu doğrultuda bir karar alması bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR