Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: Trabzonspor'un Efsane İsmi Fenerbahçe'ye Geçiyor!

Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: Trabzonspor'un Efsane İsmi Fenerbahçe'ye Geçiyor!

Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: Trabzonspor'un Efsane İsmi Fenerbahçe'ye Geçiyor!
Yayın Tarihi: 12.06.2023 13:51:00

Fenerbahçe'de Türkiye Kupası final maçında Başakşehir'i 2-0 mağlup ederek şampiyon olan Portekizli teknik direktör Jesus'un ayrılık açıklamasının ardından sarı-lacivertli takımın hoca arayışları başladı. Son gelen bilgilere göre Fenerbahçe'nin Trabzonspor'un efsane ismiyle masaya oturacağı öğrenildi.

Fenerbahçe, Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'ın 8 puan gerisinde ikinci sırada tamamlarken teselliyi Türkiye Kupası'nda buldu. İzmir Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan Türkiye Kupası finalinde Medipol Başakşehir'le karşılaşan Fenerbahçe, rakibini 2-0 yenerek 9 yıl aradan sonra Türkiye Kupası'nı müzesine götürdü.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, Fenerbahçe'den ayrıldığını açıkladı. Jesus, "Başkanıma, bana güvenip burada çalışma fırsatı verdiği için teşekkür ederim. Taraftarımıza da teşekkür ederim çünkü her maçta bana sevgi gösterdiler. Bu şekilde konuşuyorum çünkü bu bir veda. Bu kararı alalı bir süre oluyor, burada olmaktan çok keyif aldım. Türk halkı, sevgi dolu bir halk. Şimdi Portekiz'e gideceğim. Henüz geleceğimle ilgili karar vermedim. Beklemek istiyorum, hayallerimden birini gerçekleştirebilecek miyim bunu göreceğim" şeklinde konuştu.

Jorge Jesus'un ayrılığının ardından Fenerbahçe, yeni teknik direktör arayışına girdi ve gözünü Trabzonspor'un efsane ismine çevirdi.

Trabzonspor'un 38 yıl aradan sonra Süper Lig'de şampiyonluğuna ulaştıran Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe'nin başına geçeceği iddiaları ortaya atıldı. Fotomaç gazetesi genel yayın yönetmeni Zeki Uzundurukan, sosyal medya hesabından "Jesus gitti; Abdullah Avcı geliyor…" ifadelerini kullandı.

SportsDigitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu ise Fenerbahçe'nin Mircea Lucescu ve Abdullah Avcı ile görüşeceğini belirterek, "Mircea Lucescu ve Abdullah Avcı ilk olarak görüşülecek isimler" dedi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR