Ferat Üngür kimdir? Nereli, kaç yaşında O Ses Türkiye şampiyonu oldu mu

Ferat Üngür kimdir? O Ses Türkiye Ferhat kimdir, nereli kaç yaşında merak ediliyor. O Ses türkiye kazanması beklenen Ferat Üngür nereli, kaç yaşında sorusu merak ediliyor. Peki O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu.

Ferat Üngür kimdir? Nereli, kaç yaşında O Ses Türkiye şampiyonu oldu mu
Yayın Tarihi: 27.01.2019 23:27:00

O Ses Türkiye bir sezon daha bitiyor. Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Murat Boz ve Hadise gibi jüri üyelerin yer aldığı 2018-2019 sezonunda O Ses Türkiye büyük ses kazanan ve finale kadar gelen Ferhat Üngör nereli, kaç yaşında merak ediliyor. Bizde sizler için Ferhat Güngör nereli, kaç yaşında araştırdık. İşte O Ses türkiye finalisti ve kazanması muhtemel ismi Ferhat'ın hayatı ve biyografisi.

O Ses Türkiye Ferhat kimdir? Nereli

Konservatuar okuyan ve 7 yıldır sahnede olan Diyarbakırlı Ferat Üngür, çocukluktan beri iyi bir eğitimci olmak istiyor. Müziğin içinde olup müziği gelecek nesillere aktarmak istiyor. Programa gelir gelmez hiç bir jüri üyesini düşünmeden Murat Boz seçen Ferhat Üngör, O Ses Türkiye finalist olmayı başardı. Şampiyonluğunda en büyük favorisi olan Ferhat, programa damga vurmak için harikalar yaratıyor.

Ferhat Üngür O Ses Türkiye 2019 şampiyonu oldu.


Diyarbakır doğumlu olan Ferat Üngür, Adıyaman Üniversitesi'nde Müzikoloji bölümünde eğitim almıştır. Türkü ve rock müziklerini seslendiren Ferat Üngür, farklı türleri de söyleyebildiğini ifade etmiştir.

O Ses Türkiye damga vuran yarışmacı Ferhat, programda öncede sonrada edebi ve adabıyla çok beğenildi. Bu gece O Ses Türkiye yine damga vurdu ve söylediği şarkılarla finali hakettiğini dile getirdi.



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR