Finansbank’tan sıfır faizli 3 ay ertelemeli borç kapatma kredisi veriliyor

QNB Finansbank, Korona virüs salgını döneminde milyonlarca vatandaşımızın acil nakit ihtiyaçlarına yanıt verebilen nadir özel bankalardan bir tanesi oldu. Özellikle yayınlamış olduğu düşük faizli ihtiyaç kredisi paketleri ile beraber on binlerce vatandaşımızın acil nakit ihtiyaçlarına karşılık çok

Finansbank’tan sıfır faizli 3 ay ertelemeli borç kapatma kredisi veriliyor
Yayın Tarihi: 1.09.2020 13:30:00

QNB Finansbank, Korona virüs salgını döneminde milyonlarca vatandaşımızın acil nakit ihtiyaçlarına yanıt verebilen nadir özel bankalardan bir tanesi oldu. Özellikle yayınlamış olduğu düşük faizli ihtiyaç kredisi paketleri ile beraber on binlerce vatandaşımızın acil nakit ihtiyaçlarına karşılık çok güçlü yanıtlar verebildi. İnsanların QNB Finansbank aracılığı ile borç kapatma kredileri, ihtiyaç kredileri, taşıt kredileri ya da benzeri diğer tüm kredili ürünleri kullandıkları görüldü. Vatandaşlarımızın acil nakit ihtiyaçlarına karşı güçlü yanıtlar verebilen QNB Finansbank şimdi ise sıfır faizli üç ay ertelemeli borç kapatma kredisi ile on binlerce vatandaşımızın diğer bankalardaki borçlarını kendi üstüne almak istiyor. Her ne kadar stratejik bir hamle olarak görülüyor olsa da borcu olan ve ödemekte gerçek manada güçlük çeken vatandaşlarımızın borçlarını QNB Finansbank’a taşıdıkları gibi üç ay erteleme fırsatı ile ekonomik olarak ferahlama yaşayabilmeleri sağlanmış oluyor. İnsanların ekonomik olarak rahat bir nefes alabilmelerini sağlayacak olan banka, gelecekte tüm kredi tüketicilerini kendi bünyesinde toplayarak tüm Türkiye’ye önemli bir finans kuruluşu olduğunu yeniden hatırlatmak istiyor.

Sıfır faizli, üç ay ertelemeli, 60 ay vadeye kadar borç kapatma kredisi ile Türkiye’de en önemli bankalardan bir tanesi olduğunu tekrar tekrar gösteren QNB Finansbank, milyonlarca vatandaşımızın acil nakit ihtiyaçlarına karşı önemli yanıtlar verebilmek istiyor. Özellikle Korona virüs salgını sonrasında işinden kovulan, işini kapatmak zorunda olan ya da işyeri kapatılan kişilerin acil nakit ihtiyaçlarına karşı her ne kadar gelirleri olmasa da ihtiyaç kredisi verebilen nadir bankalardan bir tanesi oldu. Korona virüs salgını döneminde en düşük kredi faiz oranlarından ihtiyaç ya da borç kapatma kredisi veren ikinci banka olma unvanını kazanan QNB Finansbank, gelecekte milyonlarca vatandaşımızın dikkatini çekecek önemli kredi paketleri yayınlamaya hazırlandığı belirtiliyor. O önemli günlerde kamu bankalarından dahi daha düşük faizli ihtiyaç kredisi veren QNB Finansbank, şimdi ise üç ay ertelemeli, 60 ay vadeli, sıfır faizli borç kapatma kredisi veriyor. Siz de bugün başvuru yaparak hemen borç kapatma kredisi kullanabilir ve diğer bankadaki tüm borçlarınızı QNB Finansbank’a taşıyabilirsiniz.

ÜÇ AY ERTELEME VE SIFIR FAİZ FIRSATI


ÜÇ ay erteleme ve sıfır faiz fırsatı ile gündeme bomba gibi düşen QNB Finansbank, gelecekte daha fazla müşteriye hitap edebilmek adına finansal güçlerini artırmaya çalışıyor. Hem Enpara üzerinden hem QNB Finansbank üzerinden daha fazla müşteriye seslenmek isteyen QNB Finansbank, şimdilik sadece ihtiyaç kredisi ile beraber borç kapatma kredisinde üç ay erteleme fırsatı ve sıfır faizli borç kapatma kredisi fırsatı sunabiliyor. İnsanların daha fazla faiz ödemeden rahat bir şekilde borçlarını tek bir çatı altına toplamalarına büyük bir olanak sağlamış olan QNB Finansbank ile beraber siz de hemen tüm borçlarınızı tek bir çatı altına toplayabilirsiniz hem de ilk taksiti üç ay erteleyerek.

KREDİYE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

QNB Finansbank’ın sunmuş olduğu bu krediye başvuru yapabilmek için tüm bankalardaki borç bilgilerinizi aktaran evrak ile beraber en yakın QNB Finansbank şubesini ziyaret etmeniz ve belgeyi ibraz ederek borç kapatma kredisi talep etmeniz gerekmektedir. Borç kapatma kredisine mobil bankacılık, internet bankacılığı ya da telefon bankacılığı gibi seçenekler ile beraber başvuru yapılamaz. O nedenden ötürü hemen en yakın QNB Finansbank şubesini ziyaret etmeniz gerekiyor.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR