Flaş Haber: Emeklilere Büyük Müjde: Ekim Ayında Maaş Ek, Promosyonlar Arttı

Flaş Haber: Emeklilere Büyük Müjde: Ekim Ayında Maaş Ek, Promosyonlar Arttı

Flaş Haber: Emeklilere Büyük Müjde: Ekim Ayında Maaş Ek, Promosyonlar Arttı
Yayın Tarihi: 18.10.2023 12:15:00

Emeklilere yönelik müjdeler Ekim ayında ardı ardına gelmeye devam ediyor. Öncelikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 5.000 TL Cumhuriyet ikramiyesi, emeklileri sevince boğdu. Bu sevindirici haberi takiben, bankalardan gelen ekim ayı jestleri emeklileri daha da mutlu ediyor. SSK, Bağ-Kur, memur emeklileri ve EYT emeklileri dahil olmak üzere 16 milyon emekli için maaş eklemeleri ve promosyon ödemeleri artık gelenek haline geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması sonrası bankalar, emekli promosyonları konusunda güncellemelere gitti. Özel ve kamu bankaları, emeklilere verilen promosyonları arttırdı. Emekli maaşı tutarına göre promosyonlar 7.500 TL'den başlayarak 15.000 TL'ye kadar yükseldi.

Emekli promosyonlarında şartlarda herhangi bir değişiklik olmadı. SSK, Bağ-Kur, memur emeklisi ve EYT emeklileri, hala 3 yıl taahhüt karşılığında bankalardan promosyon alabilirler. Bazı bankalar, ek koşullar karşılığında ek ödeme fırsatları sunsa da temel şartlar değişmedi. Fatura ödeme talimatı veya kredi kartı kullanımı gibi ek hizmetlerle ekstra gelir elde edebilirsiniz.

Ekim ayı, emeklilere verilen maaş eklemeleri ve promosyonlarla dolu bir ay haline geldi, emekli vatandaşlar için sevindirici bir dönem yaşanıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR