Fox TV yeni dizisi Her Yerde Sen oyuncuları kimler ve konusu ne?

FOX TV ekranlarında yeni bir yaz dizisi başlıyor. Her Yerde Sen dizisinin oyuncuları kimlerdir? Her Yerde Sen dizisi konusu ne? Soruları sorulmaya başlandı. Her Yerde Sen dizisi ilk bölümüyle bu akşam FOX ekranlarında olacak...

Fox TV yeni dizisi Her Yerde Sen oyuncuları kimler ve konusu ne?
Yayın Tarihi: 14.06.2019 19:53:00

FOX TV'nin yeni yaz dizisi Her Yerde Sen, bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Romantik komedi tadındaki yeni yaz dizisi Her Yerde Sen'in oyuncuları ve dizinin konusu araştırılıyor. Her Yerde Sen dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var, yeni dizinin konusu ne olacak?

Her Yerde Sen dizisi, yaz döneminde FOX ekranlarında yayınlanacak. Her Yerde Sen dizisinin ilk bölümü 14 Haziran Cuma akşamı saat 20.00'da FOX TV ekranlarında başlıyor! Her Yerde Sen dizisi iddialı oyuncu kadrosu ve senaryosuyla acaba izleyicinin takdirini toplayabilecek mi? 

HER YERDE SEN DİZİSİNİN KONUSU

Demir ile Selin, aynı evde hak iddia etmedirler ve ikisinin de tek bir ortak özelliği vardır: O da keçi gibi inatçı olmaları! Bu iki inatçı keçi, hiç anlaşamalarına ve sürekli didişmelerine karşın aynı evde yaşamak zorunda kalırlar! Aynı evde kalmak hayatın bir cilvesi olarak mazur görülebilecekken şimdi bir de biri ötekinin çalıştığı şirkete yönetici olacaktır. 


HER YERDE SEN DİZİSİNİN OYUNCULARI 

Her Yerde Sen dizisinin erkek başrol oyuncusu Furkan Andıç'ı dizide Demir Erendil rolünde izleyeceğiz. Zeki, titiz ve çok kuralcı bir kişiliktir. Yönetici olduğu şirketi yoktan vâr eden ve işinde daha genç yaşına rağmen çok başarılı olan Demir, sert görüntüsünün altında çok merhametli bir çocuğu yaşatmaktadır. 
Demir, babasından daha başarılı olmayı kafasına koymuş ve işinde basamakları hızla yükselmektedir. Çocuklukta yaşadıklarını unutamayan Demir, eskiyi geri getirmenin peşinde...

Her Yerde Sen dizisinin kadın başrol oyuncusu Aybüke Pusat'ı ise Selin Sever rolüyle izleyeceğiz. Selin ile Demir, hiç anlaşamasalar da aynı evde yaşamak zorunda kalacaklar. Selin, kendi doğrultusunda yaşayan, dik başlı bir kızdır. Selin'in en büyük sınavı ise sevdikleriyledir. 

FOX TV'nin yeni dizisi Her Yerde Sen oyuncu kadrosunda Ali Yağcı "Burak" karakteriyle, Aslıhan Malbora "Ayda" rolüyle, Ali Gözüşirin "İbrahim Tunç" karakteriyle, Deniz Işın "Merve" karakteriyle ve Ali Barkın da "Bora Durul" karakteriyle yer alıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR