Fox TV'nin Hayat Gibi dizisinden müjdeli haber geldi! Hayat Gibi çok yakında ekranlarda

Fox TV'nin heyecanla beklenen ancak geçtiğimiz aylarda ertelendiği ortaya çıkan dizisi Hayat Gibi'den müjdeli haber geldi. Hayat Gibi Mart ayında başlıyor. İşte detaylar...

Fox TV'nin Hayat Gibi dizisinden müjdeli haber geldi! Hayat Gibi çok yakında ekranlarda
Yayın Tarihi: 28.01.2019 11:29:00

Fox TV'nin sezon başında hazırlıklarına başladığı ve yeni sezon tanıtımlarında da yer alan dizisi Hayat Gibi herkesi bir hayli heyecanlandırmıştı.

This Is Us adlı yabancı dizinin uyarlaması olan Hayat Gibi'nin, oyuncuların belli olduğu ve çekimlerin başladığı haberleri medyada yer almış; hatta oyuncular dizinin tanıtımı için Cannes’daki Mipcom fuarına bile gitmişti. Sonrasında da şaşırtıcı bir şekilde Hayat Gibi dizisinin ertelendiği ortaya çıkmıştı.



Fakat Fox TV'nin yeni dizisi Hayat Gibi'den müjdeli haber geldi. 


Fox TV’nin internet sitesinde yakında ekrana geleceği duyurulan Hayat Gibi dizisinin son gelişmelere göre ise Mart ayında seyirciyle buluşması planlanıyor.

Merve Girgin’in yönettiği, Deniz Madanoğlu’nun ise yazdığı ‘Hayat Gibi’ dizisinin Cuma akşamları ekranlara gelmesi bekleniyor.

Başrollerini Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Elçin Afacan ve Olgun Toker’in paylaşacağı Hayat Gibi'nin prodüksiyonunu Medyapım üstleniyor. Oldukça titiz bir çalışmayla senaryosu ve kadrosu hazırlanan Hayat Gibi dizisi büyük bir heyecanla bekleniyor.

Hayat Gibi dizisi çok yakında Fox TV'de!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR