Fox TV'nin Hayat gibi dizisinin başlamadan adı değişti! Dizinin yeni adı: Aile

Fox TV'nin heyecanla beklenen ancak geçtiğimiz aylarda ertelendiği ortaya çıkan dizisi Hayat Gibi'nin adı değişti. Hayat Gibi dizisinin yeni adı Aile oldu. İşte detaylar...

Fox TV'nin Hayat gibi dizisinin başlamadan adı değişti! Dizinin yeni adı: Aile
Yayın Tarihi: 1.02.2019 10:31:00

Fox TV'nin sezon başında hazırlıklarına başladığı ve yeni sezon tanıtımlarında da yer alan dizisi Hayat Gibi herkesi bir hayli heyecanlandırmıştı.

This Is Us adlı yabancı dizinin uyarlaması olan Hayat Gibi'nin, oyuncuların belli olduğu ve çekimlerin başladığı haberleri medyada yer almış; hatta oyuncular dizinin tanıtımı için Cannes’daki Mipcom fuarına bile gitmişti. Sonrasında da şaşırtıcı bir şekilde Hayat Gibi dizisinin ertelendiği ortaya çıkmıştı.

Ancak Hayat Gibi dizisinin daha başlamadan adı değişti. Dizinin yeni adı "Aile" oldu.



Hayat Gibi dizisinin çekimlerinin devam ettiği bir süre önce yeniden gündeme gelmişti. Yayını ertelenen Med Yapım’ın dizisi Hayat Gibi için hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Fakat daha başlamadan Hayat Gibi dizisinin adı değişti. Dizinin yeni adı "Aile" oldu.


Başrollerini Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Elçin Afacan ve Olgun Toker’in paylaşacağı Hayat Gibi'nin prodüksiyonunu Medyapım üstleniyor. 

Ancak çekimleri yeniden başlayan Hayat Gibi dizisinin adı değişti. Dizinin yeni adı "Aile" oldu.

İlk bölümünün şubat ayının son haftası ya da en geç mart ayının ilk haftası ekrana gelmesi planlanan Hayat Gibi dizisinin adı değişti. Merakla beklenen Hayat Gibi dizisinin yeni adı "Aile" oldu.

Aile dizisi çok yakında Fox TV'de!



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR