France Football'dan Ses Getiren Beşiktaş Makalesi: 7 Silahşörler

Fransa'nın en popüler spor dergilerinden France Football Şubat sayısında Beşiktaş'ın yabancılarına ve Şenol Güneş'e geniş yer ayırdı.

France Football'dan Ses Getiren Beşiktaş Makalesi: 7 Silahşörler
Yayın Tarihi: 3.03.2018 12:57:00

Fransa'nın en çok satan spor ve futbol dergilerinden France Football Şubat sayısında Beşiktaş'a geniş yer ayırdı. Özellikle Beşiktaş'ın yabancılarından ve kemikleşmiş kadrosundan övgüyle bahsedilen dergide takım içi uyuma da vurgu yapıldı.

Yazılan makalede Beşiktaş'ın özellikle yönetim tarafındaki başarıya değililirken, yapılan doğru transferlerin takıma uyumu, Şenol Güneş'in kemikleşen kadro yapısına dahil edilmesi ve Cenk Tosun'un Everton'a bir transfer zaferi ile satışına değilirken gelecek yıllarda Beşiktaş'ın adından çok sıkça bahsedeceğimiz satır başları da yer aldı. 

İşte France Football Dergisi'nden Bazı Satır Başları
 
"Beşiktaş bize Western klasiği olan '7 Silahşorler' filmini hatırlatıyor. Şenol Güneş'in kurduğu sabit kadroda, 30'lu yaşlarda 7 yabancı futbolcunun yeri değişmiyor."
 
"Her maç aynı oyuncular olmuyor ama 5'inin ilk 11'de oynayan oyuncular olduğunu söyleyebiliriz. "


"Fabri (30), Pepe (34), Atiba (35), Babel (31), Quaresma (34)… Tosic'e (33) gelince tüm maçlarda oynamak için yoğun efor sarf ediyor. "

Şenol Güneş'in maç kadrosunu hazırlarken bu ünlü Western filmini düşünüp düşünmediğini bilmiyoruz ancak işin şifresi olan bu 7 oyuncu onun gözünde değişmez gibi duruyor."

"Defansta oyun 33 yaşındaki Adriano ve 30 yaşındaki Medel üzerine kurulu."

"Beşiktaşlı yöneticilerin transfer konusunda bir hayli becerikli, Cenk'in satışından 30 milyon Euro kazanılması bir başarı öyküsü"




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR