Funda Esenç küfür ve hakaretleriyle Türkiye'yi salladı! Atlasglobal ne yaptı

Muğla'ya gitmek üzere uçağını beklediği anlarda yer hizmerleri personeli Tuğçe Selvi'ye ettiği hakaret ve küfürle olay haline gelen Funda Esenç hakkında bilgiler araştırılıyor. Havaalanında neler yaşandı, sonrasında neler oldu ve ne kararlar çıktı? İşte detaylar...

Funda Esenç küfür ve hakaretleriyle Türkiye'yi salladı! Atlasglobal ne yaptı
funda esenç istanbul havalimanı küfür hakaret
Yayın Tarihi: 26.04.2019 20:18:00

Dün İstanbul'dan Bodrum'a seyahat etmek için iç hatlar terminaline gelen yolcular her şeyden habersizdi. Dönüş uçağının geç gelmesi sebebiyle gecikme yaşanacağı öğrenildi. Vatandaşlar uçağın rötar yapacağı konusunda bilgilendirildi. Ancak bir kişi çıktı ve yer hizmetleri görevlisi Tuğçe Selvi'ye hakaretlerde bulundu, küfür etti. Bu da yetmezmiş gibi fiziki özellikleriyle dalga geçti. Videoya alınan anların kahramanı Funda Esenç'ti. İş dünyasında kariyer sahibi, belli bir yaşa gelmiş ve binlerce kişi tarafından tanınan bir isim. Karşısındaki çalışan ise Tuğçe Selvi'ydi. Tüm soğukkanlılığını korudu ve kendisini herhangi bir ters hareket yapmamak adına dizginledi. Görüntülerde bazı vatandaşlar da tepki gösterdi Esenç'e ama sosyal medyanın gündemine geldikten sonra kıyamet koptu.

Çığ gibi tepki var!
Milyonların kullandığı internet dünyasında düşüncelerin dile getirildiği pek çok platform var. Twitter, Instagram, Linkedin, Facebook. Bugün elinde bilgisayar ya da mobil cihaz olan kim varsa muhakkak Funda Esenç ile ilgili bir yorum ya da mesaj yazmıştır. Ekşi Sözlük kullanıcıları da yığınla tepki gösterdi yine. Funda Esenç fotoğrafları bu olaydan sonra farklı yönlere çekilerek şahsına yönelik belki de akla hayale gelmeyecek ifadelerle yayınlandı. Kendisi de hesaplarını yapılan yorumlar üzerine kapattı.

funda esenç linkedin

Kariyer sitesi olan Linkedin'deki profili artık mevcut değil. Belki de en önemli hesabıydı bu sayfa. Ekmeğini kazandığı iş dünyasından şu anlık silindi.

funda esenç instagram


Hayatına dair fotoğrafları paylaştığı, yaşamını takipçilerine sunduğu Instagram profilini de imha etti Funda Esenç. Kapanmadan önce bin 800 civarında takip edeni vardı.

Atlasglobal'den Funda Esenç açıklaması
İstanbul-Bodrum uçuşunu gerçekleştirecek olan Atlasglobal (Atlas Jet) de duruma kayıtsız kalamadı ve Twitter hesabından açıklamada bulunarak; 'İnsani değerleri her şeyin üzerinde tutan bir havayolu şirketi olarak 25.04.2019 tarihli IST-BJV KK42 seferimiz öncesi yer hizmetleri personelimizin maruz bırakıldığı üzücü olayı şiddetle kınıyoruz. Yaşanan bu üzücü durumla ilgili gerekli işlemlerin yapılacağını kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz.' ifadelerini kullandı.

Ayrıca Funda Esenç'in geri dönüş biletinin ücreti ödenerek kendisinin taşınmayacağı tarafına bildirildi.
 
atlas global funda esenç

Yasal süreç başlıyor
Atlasglobal ile çalışan Çelebi şirketine bağlı personel Tuğçe Selvi pazartesi günü savcılığa giderek suç duyurusunda bulunacak. Çelebi de yaptığı açıklamada personellerinin arkasında olduğunu duyurdu. 

funda esenç

Serkan Balbal: Kahkaha atıyordu!
Olay Türkiye'nin gündemine otururken o anlarda beliren bir isim çok tanıdıktı. Çocuklar Duymasın dizisinden tanıdığımız Serkan Balbal olaya tanıklık etti. Yaşananları Twitter'dan anlatan ve eşiyle birlikte Tuğçe Selvi'ye seve seve şahitlik edebileceğini dile getiren Balbal, takipçileri ve kamuoyu tarafından takdirle karşılandı. Ünlü oyuncu yaşanan olayların ardından Funda Esenç ve arkadaşının kahkaha attıklarını aktardı.



Haber: BOXER  | 

HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR