Galatasaray Akhisar maçı hangi kanalda yayınlanacak? Saat kaçta başlayacak

Futbolseverlerin heyecanla beklediği Galatasaray ve Akhisar arasında oynanacak olan Süper Kupa maçı hangi kanalda saat kaçta çok merak ediliyor. Biz de sizler için Galatasaray ve Akhisar 2019 Süper Kupa maçı ile ilgili tüm detayları derledik...

Galatasaray Akhisar maçı hangi kanalda yayınlanacak? Saat kaçta başlayacak
Yayın Tarihi: 7.08.2019 14:51:00

Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonu olan Galatasaray ve yine Türkiye Kupası finali finalisti Akhisar 7 Ağustos çarşamba akşamı Süper Kupa maçı için karşı karşıya gelecek. Futbolseverlerin büyük bir heyecanla beklediği mücadele saat kaçta başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak? çok aranıyor. Biz de sizler için bu konuyu ele aldık.

Öncelikle Galatasaray ve Akhisar arasındaki mücadelede geçen sezondan kalan cezası nedeniyle Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim kulübede yer almadan gerçekleşecek. 



Galatasaray Akhisar maçı saat kaçta?


İlk olarak saati 20.45 olarak açıklanan Galatasaray - Akhisar maçının saati sonrasında değişti. Yani Süper Kupa finali saat 21:00'de şifresiz olarak ATV ekranlarında naklen yayınlanacak.

Galatasaray üçte üç yapmak istiyor

Son olarak 2016-2017 yılında kupayı Beşiktaş'ı yenerek kaldıran Galatasaray iki sezon sonra Akhisar'ı yenerek, 16. kez kupayı müzesine götürmek istiyor.

Geçtiğimiz sezon penaltılarda Galatasaray'ı malup eden Akhisar ise kupayı yeniden kazanmak istiyor.

Heyecan dolu Galatasaray - Akhisar Belediyespor Süper Kupa maçı saat 21:00'de ATV ekranlarında olacak...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR