Galatasaray Akhisarspor Maç Sonucu (Akhisarspor GS Skoru) kaç kaç bitti

Galatasaray Akhisarspor maç sonucu. Galatasaray Akhisarspor skoru kaç kaç? 24 Şubat tarihinde oynanan Galatasaray Akhisarspor maç sonucu ve skoru sizlerle. Galatasaray Akhisarspor skoru.

Galatasaray Akhisarspor Maç Sonucu (Akhisarspor GS Skoru) kaç kaç bitti
Yayın Tarihi: 24.02.2019 20:06:00

Galatasaray Akhisarspor maç sonucu. Galatasaray Akhisarspor maç kaç kaç bitti? 24 Şubat 2019 Pazar akşamı oynanan Galatasaray Akhisarspor maçı kaç kaç bitti. Galatasaray Akhisarspor canlı skor sizler için derledik. spor Toto Süper Lig'de 24. haftanın maçında Galatasaray Akhisarspor karşı karşıya geldi. Galatasaray Akhisarspor maçı kaç kaç bitti sizler için derledik.

Galatasaray Akhisarspor Maç Sonucu

Galatasaray Akhisarspor maç sonucu karşılaşma biter bitmez sizlerle olacak. hEnüz Galatasaray Akhisarspor maçı bitmedi. Ancak karşılaşma biter bitmez sizlerle paylaşılacak.

Galatasaray Akhisarspor 0-0 Maç Devam Ediyor


Selçuk İnan oyunda

İlk yarıda Emre Akbaba seçen Fatih Terim, ikinci yarı da ideal kadro dizilişine geçti. Selçuk İnan ikinci yarıda Emre Akbaba yerine geçti ve skoru değiştirmek için elinden geleni yapacak.

Galatasaray Akhisarspor maçında ilk yarıda Mitroglou kaçırdığı gol pozisyonu haricinde net bir fırsatı bulunmuyor. Akhisarspor'da kontra atak iyi oynuyor ve ikinci yarıda daha sıklıkla kontra ataklar arıyor.

Galatasaray Akhisarpor canlı skoru maç anında sizlerle. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR