Galatasaray Bakayoko'yu Transfer Ediyor! Cimbom'dan Orta Sahaya Sürpriz isim

Galatasaray orta sahaya Chelsea'den Tiemoue Bakayoko'yu transfer ediyor! Banega ve Matuidi'de ilerlemeye kat edemeyen Cimbom, gündemine Bakayoko'yu aldı! Bakoyoko transferine dair son detaylar sizlerle...

Galatasaray Bakayoko'yu Transfer Ediyor! Cimbom'dan Orta Sahaya Sürpriz isim
Yayın Tarihi: 3.08.2019 13:25:00

Galatasaray, orta sahasını Chelsea'nin orta sahası Bakoyoko ile güçlendiriyor! Sevilla'dan Banega ve Juventus'tan Blaise Matuidi transferlerini bir türlü tamamlayamayan Cimbom, gözünü İngiltere Premier Lig'de Chelsea forması giyen Bakoyoko'ya dikti. Monaco'dan Chelsea'ye 40 milyon euroya transfer olan yıldız orta saha Galatasaray'a kiralanacak!

Chelsea ile Galatasaray Bakoyoko için Masada Görüşmeler Sürüyor

Cimbom, Chelsea ile masaya oturdu ve Bakoyoko'yu kiralık olarak istedi! Chelsea'de top koşturan Fransız oyuncu Tiemoue Bakoyoko'da Galatasaray'da forma giyip yeniden bir sıçrama yapmaya sıcak bakıyor. Chelsea kulübü 1 yıllığına izin verirse Bakoyoko Galatasaray forması giyecek. 


Tiemoue Bakoyoko Kimdir? Kaç Yaşında? 

Bakoyoko futbol kariyerine Fransa'nın Rennes takımıyla merhaba dedi. Ardından Monaco'da yıldızı parlayan güçlü orta saha, buradan Chelsea'ye tam 40 milyon euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Monaco'nun yıldız genç kadrosunda forma giyen Bakoyoko 2017'den bu yana Chelsea formasıyla Premier Lig'de top koşuturyor.

2021 yılı sonuna dek Chelsea ile sözleşmesi bulunan Fransız orta sahanın Galatasaray'a kiralanması gündemde. Bakoyoko Galatasaray iddiaları futbol gündemini sarstı! 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR