Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'den Son Dakika Açıklamaları

Galatasaray başkanı Dursun Özbek canlı yayında açıklamalar yaptı. Özbek, bir muhabirin 'Gönlünüzden Fatih Terim mi geçiyor? Yoksa başka bir isim var mı?' sorusuna 'Başka soru var mı?' diyerek yanıtlamadı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'den Son Dakika Açıklamaları
Yayın Tarihi: 19.12.2017 15:18:00

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Tudor'la yolların ayrılması ve erken seçim kararı alınan yönetim kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Özbek'in açıklamaklarından önemli kısımlar şöyle:

"ALDIĞIMIZ KARARLAR GALATASARAY'A HAYIR GETİRECEK"

Dün itibarıyla 2 tane önemli karar aldık. Tudor'la olan birlikteliğimizi sona erdirdik ve Olağanüstü Genel Kurul kararı aldık. Aldığımız kararlar Galatasaray'a hayır getirecek. Galatasaray Genel Kurul Üyeleri'nin seçime katılmalarını ve iradelerini ortaya koymalarını diliyorum. Galatasaray yönetimi olarak, erken seçimin ne zaman yapılacağı tüzükte belirtilmiş. Şu anda ihtiyaç hissettiğimiz için seçimi yapıyoruz.

"KİMSE GÖREVDEN KAÇMASIN"

Seçim kararını dün akşam aldık ve şu ana kadar kimseyle görüşmedim. Bundan sonra birlikte yürüyeceğimiz kim varsa, hepsiyle görüşeceğim. G.Saray'a hizmet etme arzusunda olan kim varsa, onunla görüşeceğim. Ben burdan şunu söylemek istiyorum. Hizmete davet edilen her kim varsa görevden kaçmasın.

"GALATASARAY BUNU HAK ETMİYOR"


Tüzükte her şey bellidir. Sırf polemik yaratmak uğruna, bir şeyleri zedelememekte fayda var. Önünde proje uygulamak uğruna, belli bir zaman olması lazım. X bir proje yapıyoruz. Eleştirinin ötesinde zarar vermek için söylemler oluyor. Galatasaray başkanını ve yönetimini yıpratmak isteyenler, Galatasaray'a vurmaya başladı. Galatasaray bunu hak etmiyor. Bunu neden Galatasaray'a yapıyorsunuz? Hiç bir mihrak, Başkanı ve yönetimi yıpratmak uğruna Galatasaray'a zarar veremez. Divan Kurulu'nda da söyledim. Ne oluyor bize kardeşim? Bir şeye asla müsaade etmem. Kimse, Galatasaray'ın zerresine zarar veremez. 20 Ocak tarihinde seçilecek yönetim, hiç hilafsız, zerre götürmeyecek şekilde yönetimin arkasındayım.

"FATİH TERİM'E ZARAR VERİLİYOR"

Fatih Terim benim de çok sevdiğim, Galatasaray'a muhteşem hizmetler vermiş bir Galatasaraylı. Şu periyotta, 1,5-2 aydan beri Fatih Terim etrafında bir tartışma dönüyor. Bunun sevgili Fatih'e zarar verdiğini düşünüyorum. Galatasaray'ın sembollerinden birine neden bunu yapıyoruz.

"TUDOR GALATASARAY'A HİZMETTEN UZAKLAŞMAYA BAŞLADI"

Son güne kadar Sayın Tudor'a destek verdim. Ancak Sayın Tudor öyle bir lince uğradı ki. 9 puan öndeyken linç başladı. Sayın Tudor, Galatasaray'a hizmet etmek seviyesinden uzaklaşmaya başladı. Gerek psikolojik, gerek mental olarak.

"KAPIMIZ HERKESE AÇIK"

Galatasaray başkanlığı günlük, bir ay önceden karar verilen bir şey değildir. Galatasaray başkanlığı için seneler öncesinden başlanır çalışmaya. Galatasaray başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği 1 ayda karar verilecek iş değildir. İstiyorsanız yıllar öncesinden hazırlanmalısınız. Bugünden itibaren çağrı yapıyorum, her kim seçime girecekse kapımız açık. Gelsinler, Galatasaray'ı bütün çıplaklığıyla onların önüne koyalım.

Ben Galatasaray'ın bu görevine talibim! Seçime girecek arkadaşlarımın aynı şartlarla seçime girmesini istiyorum. Başkanlar seviyesinde yapılan tartışmaların Galatasaray'a faydası yok. Enkaz edebiyatı dönemi ve 'Ben seçileyim, geldikten sonra bakarız' devri bitti. Galatasaray'ın 2018 Mayıs'a giderken büyük sorumlulukları var. Ben bu hedefe götürmek üzere tekrar başkanlığa adaylığımı açıklıyorum. Herkes de bu şekilde başkanlığını açıklamalı.
 

 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR