Galatasaray Beşiktaş Derbisi Öncesi Sarı Alarm Veriyor

Galatasaray Beşiktaş Derbisi Öncesi Sarı Alarm Veriyor

Galatasaray Beşiktaş Derbisi Öncesi Sarı Alarm Veriyor
Yayın Tarihi: 21.04.2023 11:47:00

Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray, VavaCars Fatih Karagümrük'ü evinde ağırlayacak. Ancak, takımda ceza sınırında olan dört önemli yıldız futbolcu bulunuyor. Mauro Icardi, Kerem Aktürkoğlu, Sacha Boey ve Sergio Oliveira, pazar günkü maçta sarı kart görmeleri halinde Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecekler.

Teknik direktör Okan Buruk, oyuncularını bu konuda uyarırken, takımın sıradışı bir tedirginlik yaşadığı belirtiliyor. Galatasaray, Fatih Karagümrük maçını da erken koparmak için planlar yapıyor. Okan Buruk, maçı kazandıktan sonra ceza sınırındaki oyuncuları korumak için oyundan almayı düşünüyor.

Sacha Boey Ayrılık Sinyali Veriyor

Galatasaray'ın satışından 15 milyon Euro gibi yüksek bir gelir beklediği Sacha Boey, ayrılık sinyalleri veriyor. Futbolcu, "Galatasaray'a kariyerim boyunca kalmak için gitmedim. Daha iyi geri dönebilmek için gittim. Sıçrama tahtası gibi bir şey… Fransa Milli Takımı gelecek sezon oynayacağım lige bağlı" diyerek ayrılma olasılığına işaret ediyor.

Boey, kariyerindeki bir sonraki adım için Galatasaray'da kalmanın yeterli olmadığını belirtiyor. Ayrıca, Fransa Milli Takımı'na seçilme şansını yükseltmek istediğini de vurguluyor. Galatasaray'ın, Sacha Boey'nin ayrılığı ile ilgili olarak nasıl bir adım atacağı merakla bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR