Galatasaray Beşiktaş maçını izle Şifresiz Bein Sports 1 GS BJK Derbisi Canlı maç izle

Galatasaray Beşiktaş maçını izle. Galatasaray Beşiktaş şifresiz Bein sports 1 izle. Donmadan Galatasaray Beşiktaş maç izle. Galatasaray Beşiktaş Bein Sports 1 maç yayını. Galatasaray Beşiktaş Digitürk Play adresinden webden izlenecek. Galatasaray Beşiktaş maç izle. Galatasaray Beşiktaş canlı maç

Galatasaray Beşiktaş maçını izle Şifresiz Bein Sports 1 GS BJK Derbisi Canlı maç izle
Yayın Tarihi: 15.03.2020 17:42:00

Galatasaray Beşiktaş maçını izle. Galatasaray Beşiktaş şifresiz Bein sports 1 izle. Donmadan Galatasaray Beşiktaş maç izle. Galatasaray Beşiktaş Bein Sports 1 maç yayını. Galatasaray Beşiktaş Digitürk Play adresinden webden izlenecek. Galatasaray Beşiktaş maç izle. Galatasaray Beşiktaş canlı maç izle.

Galatasaray Beşiktaş Bein Sports 1 maç izle!

Süper Lig'de günün maçında Galatasaray Beşiktaş maçı oynanacak. Galatasaray Beşiktaş maç izle. Galatasaray Beşiktaş canlı maç yayını. Donmadan Galatasaray Beşiktaş maçı izle. Galatasaray Beşiktaş maçı Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. 15 Mart 2020 pazar Türk futbolu duracak onlar konuşacak.

Galatasaray Beşiktaş canlı maç izle!

Süper Lig'de Galatasaray Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Galatasaray Beşiktaş canlı maç yayını. Kesintisiz Galatasaray Beşiktaş maçı izle. Galatasaray Beşiktaş canlı maç yayını Bein Sports 1 ve Digitürk Play adresinden izleyebilirsiniz. 

Galatasaray'ın ilk 11'i: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Saracchi, Feghouli, Belhanda, Seri, Lemina, Onyekuru, Falcao

Beşiktaş'ın ilk 11'i: Karius, Gökhan, Ruiz, Vida, Caner, Elneny, Atiba, Boyd, Boateng, Nkoudou, Burak


Süper Lig'de şampiyonluk düğümü çözüleceği haftada Başakşehir Trabzonspor maçının olduğu gün Galatasaray Beşiktaş oynayınca çok farklı bir maç oluyor. Galatasaray Beşiktaş derbisi Türk Telekom Stadyumunda oynanacak ve derbi 19.00 itibariyle başlayacak. Dev derbiyi Abdülkadir Bitigen yöneyecek. Abülkadir Bitigen Fifa kokart yolunda en büyük sınavını derbiyle verecek ve kazanan altın değerinde 3 puanı alacak.

Galatasaray maçı kazanması durumunda Başakşehir ve Trabzonspor yakalama şansı var. İki takım berabere kalırsa liderin sadece 1 puan gerisinde yoluna devam edecek. Beşiktaş kazanması durumunda kendi galatasaray'a 3 puan yaklaşacak ancak liderler aralarında 7-4 puan arasında bir fark olacak ve kalan süre için kapanması çok güç bir fark olacak.

Seyircisiz oynanacak!

Corona virüs nedeniyle Süper Lig maçları seyircisiz oynanacak. Ancak derbi haftasına girildiği için özellikle Trabzonspor Başakşehir ve Galatasaray Beşiktaş maçlarında ev sahiplerine büyük haksızlık yapıldığı düşünülüyor. Cuma günü alınan karar sonrası gözler Şifresiz mi olacak sorularını getirmişti. Ancak 11'ler belli oldu ve maçlar şifreli yayınlanıyor.

Galatasaray Beşiktaş derbisi şifresiz mi? Bein Sports Şifresiz mi

Galatasaray Beşiktaş derbisi şifresiz mi? Akıllara maç boyunca bu soru gelecek. Corona Virüs nedeniyle Galatasaray Beşiktaş derbisi Bein Sports şifresiz yayınlasın yorumlarına bir açıklama gelmedi. Bein Sports oralı bile olmadıktan sonra maçlar yine kahvede ve kalabalık izlenecek. Bu da Galatasaray Beşiktaş derbisi için üzücü karar olarak lanse edildi.

Burak Yılmaz sınavı!

Galatasaray'la 2 şampiyonluk sayısız kupa ve Avrupa macerasına başladığı yere Türk Telekom Arena'ya gelen Burak Yılmaz taraftar olmadığı için belki de tek sevinen yıldız. Türkiye'de Galatasaray haricinde bir takımda oynamam dese de kalbi ağır geldi ve Kral lakaplı golcü yeniden lige damga vurmaya başlıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR