Galatasaray Falcao'yu Bitirdi! Radamel Falcao İstanbul'a Ne Zaman Gelecek?

Galatasaray, uzun süredir peşinde olduğu Kolombiyalı golcü Radamel Falcao transferini bitirdi! Menajerler Ahmet Bulut ve Jorge Mendes Monaco ile anlaştı Falcao Galatasaray'a geliyor! Peki Kolombiyalı golcü Falcao İstanbul'a ne zaman gelecek, tarih belli mi?

Galatasaray Falcao'yu Bitirdi! Radamel Falcao İstanbul'a Ne Zaman Gelecek?
Yayın Tarihi: 1.08.2019 18:12:00

Galatasaray, 33 yaşındaki Kolombiyalı forvet oyuncusu Radamel Falcao'yu transfer etti! Monaco ile görüşmeleri sürdüren menajerler Ahmet Bulut ve Jorge Mendes, masadan anlaşma ile ayrıldı. Monaco kulübü, yılda 9 milyon euro kazanan Falcao'nun bonservissiz gönderilmesine razı oldu ancak bir şart öne sürdü! 

Galatasaray, prensipte 3 yıllık sözleşme önerdiği golcü Falcao'ya kavuşuyor! Monaco, Falcao'yu Galatasaray'a bonservissiz vermeyi kabul etti ancak bir golcü transfer etmeden Falcao'nun resmi olarak satılmayacağını şart koştu! Transferin bitimine haftalar kala Monaco bir golcü transfer ettiği anda Galatasaray Falcao'yu açıklayacak! 

Galatasaray Falcao Transferini Tamamladı 3 yıllık İmza Atılacak

Galatasaray, 33 yaşındaki golcü oyuncu Radamel Falcao ile 3 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Oyuncuya NEF'in de sponsorluğuyla yılda 5 milyon euro garanti ücret ödenecek. Nef, Radamel Falcao'nun yıllık 1,5 milyon euroluk ücretini karşılayacak, böylece Cimbomun kasasından Falcao'ya yılda 3,5 milyon euro çıkmış olacak.


Falcao da Ufak Pürüzler Kaldı 

Radamel Falcao'da artık gözler Diagne'nin satışı ve Monaco'nun golcü transferine çevrildi. Monaco, golcü bir oyuncu transfer ettiği taktirde Falcao'nun Galatasaray'a bonservissiz satışını onaylayacak. Öte yandan Galatasaray'da Diagne'yi satamadan FFP nedeniyle eli kolu bağlı olduğu için Falcao transferini açıklayamayacak. Ancak Diagne'nin kısa süre içinde Katar ekibi Al Rayyan'a 14 milyon euro bonservis bedeliyle satılması bekleniyor.

Falcao İstanbul'a Ne Zaman Gelecek?

Tüm bu pürüzlerin hallolması halinde Radamel Falcao İstanbul'a inecek. Falcao'nun önümüzdeki hafta içi İstanbul'a gelmesi, Galatasaray için sağlık kontrollerinden geçip resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Galatasaray, Falcao'yu bayramdan önce bitirip KAP'a açıklayarak Galatasaraylılar'a bir bayram hediyesi vermek için hızla hareket ediyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR