Galatasaray Gaziantep 3 3 maç özeti izle Geniş Özet Bein Sports maç özetleri haftalarca konuşulacak

Galatasaray Gaziantep 3 3 maç özeti izle. Galatasaray Gaziantep 3 3 maçın geniş özeti ve golleri izle. 21 Haziran 2020 pazar akşamı oynanan maçta Galatasaray Gaziantep 3 3 maçın golleri ve geniş özetini izle sizlerle.

Galatasaray Gaziantep 3 3 maç özeti izle Geniş Özet Bein Sports maç özetleri haftalarca konuşulacak
Yayın Tarihi: 21.06.2020 23:08:16

Galatasaray Gaziantep 3 3 maç özeti izle. Galatasaray Gaziantep 3 3 maçın geniş özeti ve golleri izle. 21 Haziran 2020 pazar akşamı oynanan maçta Galatasaray Gaziantep 3 3 maçın golleri ve geniş özetini izle sizlerle.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Galatasaray ikinci yarısının büyük çoğunluğunu 10 kişi oynadığı maçta Gaziantep'le yenişemedi ve 3-3'lik skorla berabere kaldı. Futbol severler Galatasaray Gaziantep FK Maçının geniş özeti, maçın golleri ve önemli pozisyonlarıyla ilgili araştırmalara başladı. 10 kişi kalan Galatasaray şampiyonluk yarışından kopmamak adına zorlu maçta gülen taraf olmaya yaklaşsa da son dakikada penaltı golüne engel olamadı! Galatasaray 3 Gaziantep 3 maçın sonucu. Galatasaray - Gaziantep maç özeti, maçın golleri, anlatımı ve tüm detayları haberimizde sizlerle...

Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray, rakibi Gaziantepspor'la 3-3 berabere kaldı! Geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor'a boyun eğerek 50 puanda kalan Galatasaray, Gaziantep'le berabere kaldı ve puanını 51'e yükseltti. Konyaspor'la berabere kalan Sivasspor'un ardında kalan Galatasaray, liderle arasındaki farkın da 8'e yükselmesine engel olamadı. Galatasaray Gaziantepspor maçının özeti, golleri ve diğer detayları ise futbol severler tarafından araştırılmaya başlandı. Galatasaray Gaziantepspor'la 3-3 berabere kaldı. Büyük bölümünü 10 kişi oynadığı maçta gülen taraf olamadı.

Galatasaray 3 Gaziantep 3 Maç Özeti!

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray ile Gaziantep FK, Türk Telekom Stadında karşı karşıya geldi. Seyircisiz oynanan mücadelenin tribünlerinde Galatasaraylı taraftarlara ait kartonetler yer aldı. Fatih Terim de maç başlamadan önce bu kartonetlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Maça hızlı başlayan taraf Galatasaray oldu. 4. Dakikada Falcao rakip ceza sahası içerisinde düzgün bir vuruş yapamadı. Ara ara ataklarla gelen Gaziantep de Galatasaray kalesinde tehlikeli anlar yaşattı. Maçın 17. dakikasında Güray Vural'ın ortasında kafa vuruşunu yapan Djilobodji güzel bir gole imza attı. Kaleci Okan bu vuruş karşısında çaresiz kaldı ve Gaziantep, Galatasaray deplasmanında 1-0 öne geçmeyi başardı.

Bu gole cevap 36. dakikada Falcao-Feghouli işbirliğiyle geldi. Falcao pasını verdi ve ceza sahasına yöneldi. Feghouli de bekletmeden Falcao'ya pasını attı ve Falcao düzgün vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Skor 1-1'e geldi.

Bu golden sadece 4 dakika sonra bu kez sahneye Belhanda çıktı. Seri'nin asistinde Younes Belhanda da Falcao'ya benzer şekilde düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve Galatasaray bu golle 2-1 öne geçti. 

45+3. dakikada Mariano sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Mariano, 29. haftada Başakşehir karşılaşmasında forma giyemeyecek. İlk yarı 2-1 Galatasaray üstünlüğüyle sona erdi.


2. yarının 51. dakikasında Belhanda sarı kart gördü. Aynı anda Kenan Özer de sarı kart gördü. İkilinin arasına hakem girdi.

Maçın 55. dakikasında gole giden Kenan Özer'i düşüren Ahmet Çalık doğrudan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Galatasaray 55. dakikada 10 kişi kaldı. Fatih Terim 60. dakikada Emre Akbaba'nın yerine Taylan Antalyalı'yı oyuna aldı.

62. dakikada Diarra ve 63'de Twumasi Gaziantep'te oyuna giren oyuncular oldular. 66. dakikada sol kanattan Sarachi'nin harika pasında sol ayağıyla klas bir vuruş yapan Sofiane Feghouli şık bir gole imza attı. 10 kişi kalan Galatasaray farkı açmayı başardı. Böylelikle skor 3-1 oldu.

78. dakikada Gaziantep'te golü atan, 63'de oyuna giren Twumasi oldu. Twumasi, ilk golü atan Djilobodji'nin asistinde golü buldu. Skor 3-2'ye geldi. 79. dakikada Gaziantep'te Furkan Soyalp ve Kubilay Aktaş oyuna girdiler. Diarra ile Kana-bıyık ise çıkan oyuncular oldular. 

Ardından Fatih Terim'den art arda hamleler geldi. 80. dakikada Sekidika, Jimmy Durmaz ve Martin Linnes oyuna girdi. 

90+1'de Okan Kocuk sarı kart gören isim oldu. 

90+4'de Kayode topu Galatasaray ağlarına gönderdi. Ancak VAR İncelemesi devreye girdi. VAR incelemesi yapıldı ve golün iptaline karar verildi. 

90+10. dakikada Ömer Bayram Galatasaray'da sarı kart gören isim oldu.

90+13. dakikada Sekidika'nın rakibe ceza sahası içinde yaptığı harekete hakem penaltı noktasını gösterdi! Gaziantep FK penaltı kazandı! 6 dakikalık uzatmada 90+13. dakika görüldü ve Gaziantep penaltı kazandı! Penaltıda topun başına gelen Maxim topu ağlarla buluşturdu ve skor 3-3'e geldi!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR