Galatasaray Gaziantep maçını izle Bein Sports Jestyayın Selcuksports Netspor Canlı maç izle

Galatasaray Gaziantep maçını izle. Galatasaray Gaziantep Bein Sports maç izle. Galatasaray Gaziantep taraftarium izle. Galatasaray Gaziantep Jestyayın canlı maç izle. Galatasaray Gaziantep Selcuksports maç izle.

Galatasaray Gaziantep maçını izle Bein Sports Jestyayın Selcuksports Netspor Canlı maç izle
Yayın Tarihi: 12.09.2020 19:59:11

Galatasaray Gaziantep maçını izle. Galatasaray Gaziantep Bein Sports maç izle. Galatasaray Gaziantep taraftarium izle. Galatasaray Gaziantep Jestyayın canlı maç izle. Galatasaray Gaziantep Selcuksports maç izle.

Galatasaray Gaziantep maçını izle Bein Sports maç izle

Galatasaray Gaziantep maçını izle. Galatasaray Gaziantep canlı maç izle. 12 Eylül 2020 cumartesi günü oynanacak Galatasaray Gaziantep maçı izle. Galatasaray Gaziantep canlı maç izle. Jestyayın Galatasaray Gaziantep maç izle. selcuksports Galatasaray Gaziantep maç izle. Galatasaray Gaziantep jest yayın izle. Galatasaray Gaziantep selcuksports izle.

Galatasaray Gaziantep canlı izle Bein Sports 1 Şifresiz Jest Yayın GS antep Justin TV canlı maç izle

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 2020-2021 sezonu ilk maçında Gaziantep FK ile karşı karşıya geliyor. UEFA Avrupa Ligi ön eleme turunda Bakü takımıyla karşılaşacak Galatasaray, Süper Lig'de mesaiye Gaziantep maçıyla başlıyor. Galatasaray Gaziantep FK Süper Lig 1. hafta maçının başlamasına artık kısa bir süre kaldı. Futbol severler heyecanla maç saatini bekliyor. Galatasaray Gaziantep FK canlı maç detayları...

Süper Lig'de yeni sezon heyecanı durmaksızın devam ediyor. Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor deplasmanından 3 puanla dönüşünün ardından sahne Galatasaray Gaziantep Maçında. Galatasaray, Süper Lig'de yeni sezonun açılışını Gaziantep FK ile yapıyor. Galatasaray Gaziantep FK maçı kısa bir süre içerisinde başlayacak. Heyecan dorukta! Galatasaray Gaziantep maçının önemli bilgileri, CANLI YAYIN detayları ise futbolseverlerce araştırılıyor. Geçen sezonu 56 puanla 6. sırada bitiren ve Trabzonspor'un Avrupa kupalarından men cezası almasıyla Avrupa Kupasına katılım şansı elde edebilen Cimbom, Gaziantep FK ile karşılaşıyor. Fatih Terim'li Galatasaray, Sumudica'lı Gaziantep'e karşı! 

CANLI' GALATASARAY - GAZİANTEP FK MAÇI

Galatasaray - Gaziantep FK maçı, 12 Eylül Cumartesi saat 20:00'da başlayacak. Zorlu ve kıran kırana geçmesi beklenen Galatasaray - Gaziantep FK maçı, yayıncı kuruluş Bein Sports ekranlarından, Bein Sports 1 HD kanalı üzerinden naklen ve şifreli olarak yayınlanacak. Futbol severler, Galatasaray Gaziantep maçının seyir zevkine Bein Sports 1 HD kanalıyla ortak olabilecekler. Galatasaray Gaziantep maçı, Türk Telekom Stadyumu'nda ve seyirciye kapalı olarak oynanacak. Zorlu maçta hakem Bahattin Şimşek ve yardımcıları düdük çalacak. 


GALATASARAY'DA 7 YENİ TRANSFER 

Sezon öncesi kadrosunu limitleri ve eldeki imkanlar ölçüsünde yenilemek isteyen Cimbom, kiralık sözleşmeleri biten Seri ve Mario Lemina'nın ayrılışının ardından orta sahaya son olarak Etebo transferini gerçekleştirmişti. Etebo'dan önce Arda Turan, Emre Kılınç, Kerem Aktürkoğlu, Oğulcan Çağlayan, Omar Elabdellaoui, Fatih Öztürk transferlerini bitiren Cimbom, orta saha için transfer girişimlerini halen sürdürüyor.

GAZİANTEP FLAŞ BİR GALİBİYET İSTİYOR

Geçen sezon Ligde küme düşmenin kaldırılmasıyla birlikte bu sezonda 21 takımlı Süper Lig'de mücadele edecek olan Gaziantep FK, 46 puanla 8. sırada tamamladığı geçen sezonun aksine bu sezon Avrupa Kupalarına katılım için flaş bir çıkış yapmanın peşinde. Sumudica ve öğrencileri, ilk iş Galatasaray'a karşı puan veya puanlar alarak moral bulmak ve gelecek haftalar için gücünü herkese göstermek istiyor.

KALEDE FATİH ÖZTÜRK

Kaleci Fernando Muslera'nın yaşadığı ağır sakatlığın ardından sezonun kalan kısmında kaleyi devralan Okan Kocuk bekleneni verememişti. Yeni sezon öncesi Muslera'nın durumunun bir süre daha devam edeceğini öngören Cimbom, kalede sorun yaşamamak adına tecrübeli eldiven Fatih Öztürk'ü kadroya kattı. Kasımpaşa'yla yollarını ayırıp Galatasaray'a imza atan Fatih Öztürk, bu akşam Gaziantep karşısında ilk kez Galatasaray formasını giyecek.

FALCAO'DAN GOL BEKLENİYOR

Geçen sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle pek fazla şans bulamayan ancak oynadığı sürede attığı gollerle göz dolduran Radamel Falcao, bu akşam Gaziantep karşısında Galatasaray'ın en tehlikeli gol ayağı olacak. Galatasaray taraftarı da dünyaca ünlü Kolombiyalı golcüden Gaziantep ağlarına gol bekliyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR