Galatasaray Kayserispor 4 1 maç özeti izle Cimbom zirveye Bein Sports maç özetleri

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray ile Kayserispor kozlarını paylaştı! Galatasaray Kayserispor maçını 4-1 kazanmayı başardı. Galatasaray bulduğu 4 enfes golle 3 puanın sahibi olurken Fenerbahçe ve Sivasspor ile puan farkını da 3'er puan indirmeyi başardı.

Galatasaray Kayserispor 4 1 maç özeti izle Cimbom zirveye Bein Sports maç özetleri
Yayın Tarihi: 2.02.2020 20:53:00

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray ile Kayserispor kozlarını paylaştı! Galatasaray Kayserispor maçını 4-1 kazanmayı başardı. Galatasaray bulduğu 4 enfes golle 3 puanın sahibi olurken Fenerbahçe ve Sivasspor ile puan farkını da 3'er puan indirmeyi başardı. Futbol severler de Galatasaray Kayserispor maç özetini araştırmaya başladı. Galatasaray Kayserispor maç özeti yayıncı kuruluş tarafından yayınlanıyor. Galatasaray Kayserispor maç özeti ve maçın gollerinin detayları haberimizde...

Galatasaray ile Kayserispor, Süper Lig'in 20. haftasında karşı karşıya geldi. Heyecan dolu geçen maçı Galatasaray 4-1 kazanmayı başardı. Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a 2-1 ve lider Sivasspor'un Gaziantep FK'ya 5-1 mağlup olduğu haftada Galatasaray 3 puanlık galibiyetle büyük bir avantaj yakaladı ve puan farklarını 3'er puan indirmeyi başardı. Galatasaray'ın Kayserispor kalesine gönderdiği goller de birbirinden güzel. Galatasaray Kayserispor maç özeti ve maçın gollerine dair detaylar haberimizin devamında sizlerle.

Galatasaray Kayserispor Maç Özeti

Süper Lig'de 20. haftasında Galatasaray Kayserispor ile karşı karşıya geliyor. Maça hızlı başlayan Galatasaray, 5. dakikada golü Adem Büyük ile buldu. Pozisyonda sağ kanattan Feghouli'nin pasında Mariano boşta kaldı. Kayserispor kalesinin önüne sert bir yerden orta gönderen Mariano, Adem Büyük'e al da at dedi. Adem Büyük Mariano'nun asistinde golü buldu. Golden sonra Galatasaray'ın baskısı daha da arttı. Deplasman ekibi Kayserispor bir türlü beklediği atak organizasyonlarını gerçekleştiremedi.

Feghouli golünü tıkla - izle

Adem Büyük golünü tıkla - izle

Donk muhteşem golünü tıkla - izle

Galatasaray 4-1 Kayserispor özeti! (Birazdan)


20. dakikada Galatasaray sağ köşeden korner kazandı. Korner atışında top Kayserispor defansı tarafından uzaklaştırıldı. Dönen topta Ömer Bayram tekrar ortaladı. Ömer'in ortasında defanstan çıkan Ryan Donk topu önce göğsünde yumuşattı ve ardından harika bir gol vuruşuyla skoru 2-0'a getirdi. 

Maçta ilk yarı 2-0 Galatasaray üstünlüğüyle tamamlandı ve taraflar soyunma odasına gitti. İkinci yarıya iki ekipte aynı 11'lerle başladı.


49. dakikada Galatasaray'da Belhanda sarı kart gören isim oldu. 55. dakikada ise Kayserispor'da Djedje sarı kartı gördü. 57. dakikada Kayserispor'da Uzodimma'nın yerine Aksel Aktaş oyuna girdi.

64. dakikada sol kanattan başlayan atakta ceza sahasında topla buluşan Sofiane Feghouli şık bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve fark 3'e çıktı. Galatasaray dk. 64'te 3-0 öne geçmeyi başardı.

Farkın 3'e çıkmasının ardından Kayserispor kaybedecek bir şeyi olmadığının farkına vardı ve Galatasaray kalesine akın akın gelmeye başladı. Golden yalnızca 5 dakika sonra Galatasaray defansının arkasına sarkan Mesanovic, Aksel Aktaş'ın asistinde Muslera'yı avladı ve skoru 3-1'e getirdi. Golden 2 dakika sonrada tekrar ceza sahasında topla buşunan Mesanovic bu sefer kötü bir vuruşa imza attı ve mutlak gol şansını harcadı.

74. dakikada Emre Akbaba yerini Taylan'a bıraktı. 75'te Situm'un yerine Cenk Şahin oyuna girdi. 


78. dakikada Kayserispor'un hızla gelişen atağını faulle kesen Ömer Bayram sarı kart gördü. Bu arada oyuna girme hazırlığında olan Henry Onyekuru da Fatih Terim'den son taktiklerini alıyordu. Dakika 80 itibariyle Galatasaray 22, Kayserispor ise 11 kez rakip ceza sahasında topla buluşma istatistiğine sahipler.

81. dakikada sarı kartlı Ömer Bayram yerini Henry Onyekuru'ya bıraktı. Onyekuru 'sıtma' rahatsızlığının ardından yeni sezonda ilk kez Galatasaray formasını giyiyor. Galatasaray taraftarının da Onyekuru'ya büyük ilgisi bulunuyor.

84. dakikada Adem Büyük sakatlık yaşadı ve kendisini yere bıraktı. Adem Büyük oyuna devam edemedi ve yerini Jesse Sekidika'ya bıraktı. Adem Büyük şu anda Galatasaray'ın elindeki sakat olmayan tek forvet orjinli oyuncu idi. Maçın geri kalanında en ileri uçta Sofiane Feghouli görev yapıyor.

86. dakikada Onyekuru'nun kaptırdığı topta Kayserispor hızla atağa çıktı ancak Henrique'nin şutu üstten auta çıktı. Kayserispor bu dakikalarda etkili ataklar gerçekleştiriyor. Dakika 89'da Kayserispor etkili geldi ancak Mariano topu kornere çıkardı. Pozisyonda sakatlık yaşandı. Korner, Galatasaray defansı tarafından uzaklaştırıldı.

90 dakika sonuna +5 ilave ediliyor.

90+4'de sahneye Sofiane Feghouli çıkıyor! Onyekuru'nun pasında Feghouli skoru 4-1 yapıyor ve 3 puanı tescilliyor. 95. dakikanın da bitimiyle birlikte Galatasaray sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrılıyor ve rakiplerinin mağlubiyet yaşadığı haftada altın değerinde bir 3 puanın sahibi oluyor. Kayserispor'da ise kötü gidişat sürüyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR