Galatasaray Panathinaikos Maçı Saat kaçta? Hangi Kanalda?

Yeni sezona hazırlanan Galatasaray, hazırlık maçında Yunanistan ekibi Panathinaikos ile karşı karşıya geliyor. Futbol severler Galatasaray Panathinaikos maçının detaylarını araştırmaya başladı. Galatasaray Panathinaikos maçı ne zaman? Galatasaray Panathinaikos maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray Panathinaikos Maçı Saat kaçta? Hangi Kanalda?
Yayın Tarihi: 3.08.2019 12:51:00

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yeni sezonda hem Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi için çalışmalarını sürdürüyor! 7 Ağustos'ta Akhisar'la Süper Kupa'da karşılaşacak Cimbom, daha öncesinde, hazırlık maçında Yunan ekibi Panathinaikos ile karşı karşıya geliyor. Futbol severler Galatasaray - Panathinaikos hazırlık maçının saatini ve kanalını araştırmaya başladı.

Muslera, Belhanda, Luyindama ve Michael Seri'nin de kampa katılmasıyla birlikte Galatasaray, as kadro hazırlık maçına çıkacak! Galatasaray Panathinaikos maçı merakla bekleniyor. Galatasaray Panathinaikos maç saati ve kanalı da belli oldu. 

Galatasaray Panathinaikos Maçı Hangi Kanalda? Saat kaçta başlayacak?


Galatasaray Panathinaikos hazırlık maçı, 3 Ağustos 2019 Cumartesi günü saat 21.00'da başlayacak. Maçın kanalı da belli oldu. Galatasaray Panathinaikos maçı Spor Smart ekranlarından naklen ve kesintisiz olarak yayınlanacak.

Galatasaray Panthinaikos maçını D-Smart platformundan Spor Smart kanalı yayınlayacak. Maçı D-Smart ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Galatasaray'da Belhanda Muslera Luyindama İlk 11 oynayacak

Galatasaray kampına geç katılan isimler Belhanda, Muslera ve Luyindama ile yeni transfer Michael Seri'nin Panathinaikos maçına ilk 11 başlaması bekleniyor. Fatih Terim, as oyuncularına bu maçta forma şansı verecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR