Galatasaray’dan Eboue’ye Destek Sözü Geldi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, tüm mal varlığını eşine kaptıran ve zor günler yaşadığı öğrenilen eski öğrencisi Eboue'ye destek vereceklerini açıkladı.

Galatasaray’dan Eboue’ye Destek Sözü Geldi
Yayın Tarihi: 25.12.2017 12:51:00

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Emmanuel Eboue, yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle intiharın eşiğine geldi. Geçmişte yaptığı bütün sözleşmelerle eşinin ilgilendiğini söyleyen ve bütün mal varlığını eşine kaptıran Eboue’nin, elinde kalan son evi kurtarmaya çalıştığı öğrenildi.

Zor günler geçirdiğini ve intiharın eşiğine geldiğini söyleyen Eboue, “Tanrı’dan bana yardım etmesini istiyorum. Aklımdaki düşüncelerden kurtulmama sadece o yardım edebilir.

Evdeyim ama korkuyorum. Çünkü ne zaman polisler gelecek bilmiyorum. Genellikle ışıkları kapatıyorum çünkü insanların içeride olduğumu bilmesini istemiyorum. Her şeyi kapının arkasına koydum. 

Türkiye’de 8 milyon euro’ya yakın bir para kazandım. Yaklaşık 7 milyon euro’yu eve yolladım. Eşim nereye imza atmamı istiyorsa oraya attım.


Şimdi geriye dönüp baktığımda ‘Emmanuel, ne kadar safmışsın. Neden bunu daha önce düşünmedin?’ diyorum. Bu çok acı. Kazandığım parayı çocuklarım için eşime gönderdim." 
ifadelerini kullandı.

Tecrübeli futbolcu eski takım arkadaşlarını televizyonda yorumculuk yaparken gördüğünde bulunduğu durumdan utandığını söyledi.

FATİH TERİM’DEN DESTEK 

Eşiyle yaşadığı boşanma davasında her şeyini kaybeden ve intihar etme noktasına geldiği iddia edilen Eboue'yle ilgili olarak açıklamalarda bulunan konuşan Fatih Terim, “Eboue'yle ilgili haberleri soyunma odasında söylediler, orada haberim oldu. Elimden ne gelirse yaparız. Arkadaşlarımız inceliyor, elimizden geleni yaparız” dedi.

Galatasaray’ın bir başka eski futbolcusu Hasan Şaş da, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Eboue’ye destek vereceğini söylemişti.

FENERBAHÇELİ TARAFTARLARDAN DA DESTEK GELDİ

Sosyal medyadan Eboue'ye ezeli rakip Fenerbahçe ve Beşiktaş'lı taraftarlardan da destek mesajları geldi. Rakip takım taraftarları Eboue için kulüplerinden destek isteğinde bulundu. Kısa sürede Twitter'da Trend Topic'e giren Eboue'ye çok sayıda destek mesajı geldi.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR