Galatasaray'ın eski oyuncusu Bruma Porto'ya transfer oldu! Bruma'nın Bonservis Bedeli Ne Kadar Galatasaray'da İstiyordu

Galatasaray'da bir dönem forma giyen ve yeniden gündeme gelen kanat oyuncusu Bruma, RB Leipzig'ten Portekiz ekibi Porto'ya transfer oldu! Galatasaray'ın eski oyuncusu Bruma için transfer defteri kapandı, Bruma Porto'nun oyuncusu oldu!

Galatasaray'ın eski oyuncusu Bruma Porto'ya transfer oldu! Bruma'nın Bonservis Bedeli Ne Kadar Galatasaray'da İstiyordu
Yayın Tarihi: 24.06.2019 18:03:00

Portekizli genç yetenek Bruma'nın yeni adresi Porto oldu! Ünal Aysal döneminde Fatih Terim'in de onayı alınarak 10 milyon euro'ya transfer edilen ancak bekleneni veremeyip 11 milyon euro'ya Redbull Leipzig takımına satılan Bruma, Porto'ya transfer oldu! Portekizli, Porto'ya transfer oldu!

Porto, Redbull Leipzig kulübüne 15 milyon euro teklif etti, Leipzig'de Bruma için gelen bu teklifi kabul etti. Galatasaray'ın da Onyekuru ve Garry Rodrigues sonrası kanat için düşündüğü Bruma artık hayal oldu. 24 yaşındaki Bruma önümüzdeki sezonla birlikte artık ülkesinde, Porto formasını terletecek. 

BRUMA, LEİPZİG'DE DE İSTENENİ VEREMEDİ 

Leipzig'e büyük umutlarla transfer edilen 24 yaşındaki Portekizli Bruma, orada da Galatasaray gibi bekleneni veremedi. Bruma geçtiğimiz sezon Almanya Bundesliga'da 27 maça çıkarken 3 gol 3 asistlik performans gösterebildi. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR