Galatasaray'ın Falcao rüyası bitti mi? Falcao transferi ne olacak

Geçen haftadan beri Galatasaray'ın Monaco'nun yıldız oyuncusu Radamel Falcao'yu transfer edeceği söyleniyordu. Ancak Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim'in Metz karşılaması öncesi yaptığı açıklamalar akıllara Galatasaray'ın Falcao rüyası bitti mi? sorusunu getirdi.

Galatasaray'ın Falcao rüyası bitti mi? Falcao transferi ne olacak
Yayın Tarihi: 15.08.2019 15:08:00

Galatasaray'ın renklerine katmak için uzun bir süredir uğraştığı Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao'yla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Bu sabah Fransız basını Falcao'nun Monaco ile sözleşme yenilemek için görüştüğünü duyurdu. 33 yaşındaki başarılı futbolcuyla ilgili Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim flaş açıklamalar yaptı.

Portekizli teknik adam yıldız oyuncuyla ilgili şu sözleri söyledi: "Falcao, bu hafta çok iyi çalıştı ve çok istekliydi. Kendisi, üç haftadır bizimle birlikte ve çok iyi bir durumda. Ona elbette güveniyorum. Wissam Ben Yedder'i ise ikinci bir forvet olarak düşünebiliriz. Falcao ile çok uyumlular ve birlikte oynayabilirler."


Galatasaray'ın Falcao rüyası bitti mi?

yaşanan gelişmeleri değerlendirince transfer sürecinin çok da parlak olmadığı aşikar. Öte yandan Galatasaray'ın yardımcı antrenörlerden biri olan Ümit Davala, Radamel Falcao'yu sosyal medyadan takip etmeyi bıraktı.

Bu durumu fark eden sarı kırmızılılar ise Falco transferi için endişelenmeye başladı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR