Galatasaraylı Sacha Boey: Soyunma odamız Erdoğancı

Galatasaraylı Sacha Boey'dan ilginç bir itiraf geldi; Bizim soyunma odamız Erdoğancı!

Galatasaraylı Sacha Boey: Soyunma odamız Erdoğancı
Yayın Tarihi: 7.09.2023 13:46:00

Galatasaraylı yıldız futbolcu Sacha Boey'den tartışma yaratan bir açıklama geldi. Boey "Bizim soyunma odamız Erdoğancı" dedi. 

Galatasaray'ın Fransız yıldız futbolcusu Sacha Boey, ülkesinde bir yayına röportaj verdi. Fransız yıldız isim röportajda İstanbul'dan Galatasaray'a pek çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Sacha Boey, Suudi Arabistan’dan 100 milyon Euro maaş teklifi alsa gidebileceğini söyledi ve "Geleceği düşünmek lazım. Aileye iyi yaşam şartları sunmak önemli. Böyle bir teklife nasıl hayır diyeceksiniz, geri çeviremezsiniz. Gerçekçi olmak lazım.'' ifadelerini kullandı.


Sacha Boey, para konularıyla annesinin ilgilendiğini hesabında kaç para olduğunu bilmediğini söyledi. Boey hayalinde Premier Lig'de oynamak olduğunu da itiraf etti. Boey'in en ilginç ve tartışma yarayan açıklaması da Erdoğan ile ilgili olan oldu.

"DAHA ÇOK ERDOĞANCI'LAR"

Sacha Boey, röporytajda kendisine sorulan "Galatasaray soyunma odası daha çok Erdoğancı mı yoksa karşısında mı?" sorusuna verdiği yanıtla sosyal medyada gündem oldu. Boey bu soruya  ''Türkiye’de çok hassas bir konu bu. Bilinen oyuncuların bu konuda fikir belirtmeleri çok zor ama bizim soyunma odamızın daha çok Erdoğancı olduğunu söyleyebilirim.'' yanıtını verdi. 

Sacha Boey, şampiyonluk kutlamalarında Berkan Kutlu'nun evinde sarhoş tamamladığını da itiraf etti.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR