Garanti bankası 1500 TL ödeme verecek! Kampanya Ağustos ayında!

Garanti bankası 1500 TL ödeme verecek! Kampanya Ağustos ayında!

Garanti bankası 1500 TL ödeme verecek! Kampanya Ağustos ayında!
Yayın Tarihi: 6.08.2023 08:52:00

Türkiye'de kredi kartı kullanımı, gün geçtikçe daha da yaygınlaşarak ciddi bir seviyeye ulaşmış durumda. Değişen fiyatlar ve ekonomik koşullar, insanları alışverişlerini kredi kartıyla taksitli veya tek çekim olarak gerçekleştirmeye yönlendiriyor. Bu artan kredi kartı kullanımıyla birlikte bankalar da kullanıcılarına çeşitli avantajlar sunarak rekabeti artırıyor. Garanti Bankası da bu trende uyum sağlayarak cazip bir kampanya başlattı.

Garanti Bankası'nın Ağustos ayı kampanyası kapsamında sunmuş olduğu 1500 TL hediye bonus fırsatı, müşterileri için oldukça çekici bir teklif olarak öne çıkıyor. Banka, müşterilerinin finansal ihtiyaçlarına cevap vermek ve alışverişlerini daha avantajlı hale getirmek amacıyla bu kampanyayı hayata geçirdi.

1500 TL Hediye Bonus Kampanyası Detayları

Bu kampanyadan faydalanmak oldukça basit. Garanti Bankası müşterileri, Vestel mağazalarında Garanti BBVA alışveriş kredisi kullanarak işlem yapmaları durumunda 1500 TL hediye bonus kazanma fırsatını yakalıyorlar. Hem nakit paraya sıkışan vatandaşlara destek olmak hem de alışverişlerini daha avantajlı hale getirmek isteyen banka, bu kampanya ile müşterilerine kazançlı bir alternatif sunuyor.

Kampanya Koşulları ve Süresi

Kampanya, 01.08.2023 ile 31.08.2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, Garanti BBVA mobil uygulamasını indirerek banka müşterisi olmaları gerekiyor. Ayrıca, ilk defa Garanti BBVA alışveriş kredisi kullanarak 1000 TL ve üzeri işlem yapan, aynı zamanda kredi kartı başvurusu yapan ve onay alan müşterilere 1500 TL bonus verilecek.

Bonuslar, kampanyanın bitimini takiben 18.09.2023 tarihinde aktif kredi ve sanal kartlara yüklenecek. Kazanılan bonuslar, bankanın internet bankacılığı platformu üzerinden görüntülenebilecek ve indirimli alışverişlerde kullanılabilecek.

Kampanya kapsamında bonus kazanmak için dikkat edilmesi gereken önemli noktalardan biri, bonus kredi kartının 31 Ağustos tarihinden önce oluşturulmuş olması ve ilk alışverişin 14 Eylül 2023 tarihinden önce gerçekleştirilmiş olmasıdır. Bu tarihler arasında yapılan alışverişler, kampanya kapsamında değerlendirilecektir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR