Garanti Bankası 200 bin TL kredi kampanyasına katılacaklara duyuru yaptı! Yüksek limitli kredi başladı!

Garanti BBVA'dan 200 Bin TL İhtiyaç Kredisi: Başvuru Süreci ve Koşulları

Garanti Bankası 200 bin TL kredi kampanyasına katılacaklara duyuru yaptı! Yüksek limitli kredi başladı!
Yayın Tarihi: 23.06.2023 14:40:00

Ülkemizin güçlü finans kuruluşlarından Garanti BBVA, 200 bin TL'ye kadar çıkan ihtiyaç kredisi seçenekleriyle dikkat çekiyor. Bankanın müşterilerine sunduğu bu kredi fırsatı, özellikle yüksek nakit ihtiyacı olan bireylere kolay bir finansal çözüm sunuyor. Başvurunun hızlı bir şekilde değerlendirilerek aynı gün içerisinde kredinin kullanılabiliyor olması, bu kampanyanın diğer önemli bir özelliği.

Garanti BBVA İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Garanti BBVA'dan 200 bin TL'lik ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilerin en yakın banka şubesine kimlik belgeleri ile giderek başvuruda bulunmaları gerekiyor. Başvuruların hızlı bir şekilde değerlendirilmesi ve onay alınan kredinin hemen kullanılabilmesi, bankanın sunduğu avantajlardan biri. Ayrıca, kredi tutarı 36 aya varan vade seçenekleriyle geri ödenebilirken, ilk taksit ödemesi 3 ay ertelenebilir.

Garanti BBVA İnternetten Kredi Başvurusu

Garanti BBVA'dan kredi başvurusu yapmak için banka şubesine gitmek yerine bankanın internet sitesinden de başvuru yapabilirsiniz. Bu şekilde kredi başvurusu yapabilmek için internet bankacılığı şifresine sahip olmanız gerekiyor. Şifreyi edindikten sonra bankanın internet sitesindeki ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurabilirsiniz. Onay almanız durumunda, var olan banka hesabınızdan hemen kredinizi kullanabilirsiniz.

Garanti BBVA İpotek Karşılığı Kredi Başvurusu

Garanti BBVA, ihtiyaç kredisi başvurusu esnasında 200 bin TL'ye kadar onay alınamaması durumunda ipotek karşılığında kredi imkanı da sunuyor. Taşınmazınızı teminat olarak vererek bankadan kredi kullanabilirsiniz. Bu durumda, ipoteğin ekspertiz değerinin yarısı kadar kredi kullanabilirsiniz. Ayrıca, banka, aldığınız kredi ile diğer bankalarda bulunan kredi ve kredi kartı borçlarınızı da kapatmanıza yardımcı olabilir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR