Garanti Bankası 22 bin TL kredi verilecek dedi! TC kimlik numaranızı yazarak başvuru yapın!

Garanti Bankası 22 bin TL kredi verilecek dedi! TC kimlik numaranızı yazarak başvuru yapın!

Garanti Bankası 22 bin TL kredi verilecek dedi! TC kimlik numaranızı yazarak başvuru yapın!
Yayın Tarihi: 14.09.2023 14:42:00

Garanti Bankası 22.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası için yeni bir duyuru paylaştı. Garanti Bankası üzerinden başlatılan ihtiyaç kredisi kampanyası özellikle 18 yaşından büyük olan ve ilk defa kredi çekmek isteyen vatandaşlara gelir belgesiz olarak sunulmaktadır. 22.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak başvuru yapacak olan tüm kişiler Garanti Bankası müşteri olması durumunda Garanti Bankası şubesine gitmeden de bu işlemlerini 7 gün 24 saat halledebilmektedir...
 
***
 
Garanti Bankası yapmış olduğu yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte 22.000 TL'ye kadar bireysel kredi kullanacak olan vatandaşlara 5 dakikada Kredi sonucu vereceğini açıkladı. Garanti Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanacak olan tüm Bireysel müşterilerin kredi puanı da önemli olmaktadır. daha önce bankalardan kredi kullanan vatandaşlar kredi puanına göre işlem yapacak ve ihtiyaç kredisi ödemelerine göre işlemlerini hızlı bir şekilde vermelerine olanak sağlayacaktır.
 
***
 
Garanti Bankası 22.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvuru yapmak isteyen vatandaşlara 5 dakikada Kredi sonucunu verirken 36 ay vadeli Kredi ödemelerinde kişilerin kendi banka hesap numaraları üzerinden yatıracağını açıkladı. Garanti Bankası üzerinden hesabı olan emekliler ise daha yüksek limitlerde de kredi kullanabilir ve Bu bankanın yapmış olduğu kredi kampanyası ile birlikte diledikleri zaman ihtiyaç kredisi kullanabilmektedirler. Garanti Bankası ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız bankanın resmi internet sitesine giriş yaparak buradan ihtiyaç kredisi kampanyası hakkında detaylı bilgileri alabilir ve ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak Garanti Bankası'nın Eylül ayı sonuna kadar vereceği bu ihtiyaç kredisi kampanyasına bireysel müşteri olmanız durumunda katılabilirsiniz.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR